Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,486
23,750
113
Muro bende 1yil 8 ay aldım yargitayda dosya onlarda onayladı daha önceleri başka suçlar vardı kavga falan ama hepsi para cezası verildi ödedim.sence ne kadar yatarım hepsini mi
1 yıl 8 ay almışsan cezaya gideceksin açığa öbür dosyalar ceza aldın mı şu an almadıysan belki cezada da patlayabilir çok başına gelen gördüm açıkta

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
1 yıl 8 ay almışsan cezaya gideceksin açığa öbür dosyalar ceza aldın mı şu an almadıysan belki cezada da patlayabilir çok başına gelen gördüm açıkta
Hocam 1 sene 8 ay önceki suçtan 9 ay da kesinleşmemiş bu suçtan avukat 2 sene 5 ayin yatari yok demişti girdi çıktı yaparsın dedi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,486
23,750
113
Evet 1sene 8 ay dediğim gibi önceden dosya vardı para cezası verildi ödedim.kapali görünüyor sadece bu var
Bunu para cezasına çevirebiliyorsan çevir çevirmiyorsa zaten kesin gidiyorsun buna inan Yani ilk girişin açığa da 3-5 gün yatar çıkarsın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,486
23,750
113
Maşallah hocam sizde avukat gibisiniz
Yılların tecrübesi Kral Ben içeride nelerini gördüm Avukat girdi çık diye göndermiş ben söylüyorum şu kadar yatarsın yanımdakiler de biliyor zaten hani benim söylememe de gerek yok görenler dediğimiz gibi çıkıyor Avukat bir b** bilmiyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,486
23,750
113
Şimdi o kadar soru cevapladım ücretli bu sorular😄😄😄😄😄😄😄😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...