http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hangi Oyun ve Hangi Site Bilen Var Mı

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,243
1,393
113
Gecen görmüştüm bi sitede apex sağlayıcısı mi neydi olympus ismi de aklima gelmiyor arama kısmına yaz mantik aynı mantik pragmatik gibi oyun
Yggdrasil sağlayıcı. Buldum ama bunda şöyle bir guzellik vardı yanlis hatırlamıyorsam. Attığı çarpanları kendi içinde de katliyordu. Değişik bir şeydi

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,904
38,715
113
Yggdrasil sağlayıcı. Buldum ama bunda şöyle bir guzellik vardı yanlis hatırlamıyorsam. Attığı çarpanları kendi içinde de katliyordu. Değişik bir şeydi
Bir ara o sağlayıcının müptelası olmuştum paranın para zamanı asgari ücretin 450 lira olduğu zaman 0.40 kuruşa 5 k jackpot dusurmustum betsonda

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,243
1,393
113
Bir ara o sağlayıcının müptelası olmuştum paranın para zamanı asgari ücretin 450 lira olduğu zaman 0.40 kuruşa 5 k jackpot dusurmustum betsonda
Ooowww deli para. O döneme göre baya baya iyi paraymis. Bazı oyunları çok güzel. Ben de seviyorum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
Hacksaw da yanlışım yoksa Ze Zeus var geçen rasgele girdim 4 liradan çevirirken daha 5. spinde spine girip 16k vermişti, sonrası malum , yine birkaç kez girdim aldığımı ve daha fazlasını elime verdi dede

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,243
1,393
113
Hacksaw da yanlışım yoksa Ze Zeus var geçen rasgele girdim 4 liradan çevirirken daha 5. spinde spine girip 16k vermişti, sonrası malum , yine birkaç kez girdim aldığımı ve daha fazlasını elime verdi dede
Biliyorum o oyunu. Güzel bı oyun. Ama aldığını geri vermen de kötü olmuş. Kronikleşmiş birşey bu biraz da. Kazanınca daha fazlası için hırs yapıp eldekinden de oluyoruz hep.

Bu oyunun şöyle bir güzelliği var. Atıyorum yukarıda 50 çarpan var ve kırmızı renkte 5x atarsa o yukarıdaki 50 çarpan 250 oluyor. Mavi renkte çarpan atarsa normal ekleniyor. Ama kırmızı yakalarsan baya güzel yanı :)

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,654
5,200
113
Biliyorum o oyunu. Güzel bı oyun. Ama aldığını geri vermen de kötü olmuş. Kronikleşmiş birşey bu biraz da. Kazanınca daha fazlası için hırs yapıp eldekinden de oluyoruz hep.

Bu oyunun şöyle bir güzelliği var. Atıyorum yukarıda 50 çarpan var ve kırmızı renkte 5x atarsa o yukarıdaki 50 çarpan 250 oluyor. Mavi renkte çarpan atarsa normal ekleniyor. Ama kırmızı yakalarsan baya güzel yanı :)
Boyle antik kuntik işler genelde betsoft ta oluyo bak istersen 😁