- 3,242
- 1,393
- 113
Ben de oynayacam tabii. Ama oyunu hatirlamiyordum.He sen başkası için mi buldun oyunu ben sen oynican sandım la
Ben de oynayacam tabii. Ama oyunu hatirlamiyordum.He sen başkası için mi buldun oyunu ben sen oynican sandım la
Haydi ozaman yeniden 14 k kazanman dileğiyleYa dostum. Bir kere oynamıştım promosyon kodu kazanciyla. Ve oyun açıktı 400 liraya 14 bin vermişti. Bugün aklima geldi birden. Taktım kafaya v buldum sonunda![]()
Yggdrasil sağlayıcı. Buldum ama bunda şöyle bir guzellik vardı yanlis hatırlamıyorsam. Attığı çarpanları kendi içinde de katliyordu. Değişik bir şeydiGecen görmüştüm bi sitede apex sağlayıcısı mi neydi olympus ismi de aklima gelmiyor arama kısmına yaz mantik aynı mantik pragmatik gibi oyun
Çok aminHaydi ozaman yeniden 14 k kazanman dileğiyle
Bir ara o sağlayıcının müptelası olmuştum paranın para zamanı asgari ücretin 450 lira olduğu zaman 0.40 kuruşa 5 k jackpot dusurmustum betsondaYggdrasil sağlayıcı. Buldum ama bunda şöyle bir guzellik vardı yanlis hatırlamıyorsam. Attığı çarpanları kendi içinde de katliyordu. Değişik bir şeydi
Çok rahat çok profesyonelGateofdassakos
Sitede dassakbet
Çünkü dede sermis malafafotosu
Ooowww deli para. O döneme göre baya baya iyi paraymis. Bazı oyunları çok güzel. Ben de seviyorumBir ara o sağlayıcının müptelası olmuştum paranın para zamanı asgari ücretin 450 lira olduğu zaman 0.40 kuruşa 5 k jackpot dusurmustum betsonda
Biliyorum o oyunu. Güzel bı oyun. Ama aldığını geri vermen de kötü olmuş. Kronikleşmiş birşey bu biraz da. Kazanınca daha fazlası için hırs yapıp eldekinden de oluyoruz hep.Hacksaw da yanlışım yoksa Ze Zeus var geçen rasgele girdim 4 liradan çevirirken daha 5. spinde spine girip 16k vermişti, sonrası malum , yine birkaç kez girdim aldığımı ve daha fazlasını elime verdi dede
Hahaha çok amin miÇok amin![]()
Öyle tabi. Boyle güzel temenniye ne diyelimHahaha çok amin mi![]()
Olympus şimşekleri😂😂Milli piyango online sitesindeki dede bu 😂
Boyle antik kuntik işler genelde betsoft ta oluyo bak istersen 😁Biliyorum o oyunu. Güzel bı oyun. Ama aldığını geri vermen de kötü olmuş. Kronikleşmiş birşey bu biraz da. Kazanınca daha fazlası için hırs yapıp eldekinden de oluyoruz hep.
Bu oyunun şöyle bir güzelliği var. Atıyorum yukarıda 50 çarpan var ve kırmızı renkte 5x atarsa o yukarıdaki 50 çarpan 250 oluyor. Mavi renkte çarpan atarsa normal ekleniyor. Ama kırmızı yakalarsan baya güzel yanı![]()
O şimşekler sadece tüpçünün kazancını katlıyor 😂Olympus şimşekleri😂😂
He biliyorum ama bu yggdrasil de. Betsoftun prensesi de güzel bu aradaBoyle antik kuntik işler genelde betsoft ta oluyo bak istersen 😁