- 31,263
- 28,843
- 113
Yav kim ne yapsın senin 50-100 liralık kuponlarınıNBA beni dikizliyor üst oynuyorum alt alt oynuyorum üst sanki vatan hainiym ulan Butler seni Miami sokaklarında dolaşırken görmiyim
Yav kim ne yapsın senin 50-100 liralık kuponlarınıNBA beni dikizliyor üst oynuyorum alt alt oynuyorum üst sanki vatan hainiym ulan Butler seni Miami sokaklarında dolaşırken görmiyim
Yok yav neticede ülkemiz dost orda olmasak da hep iyi olsun isterizSenin için hava hoş puaha sen burda değilsin
Deme öle hocam herkesin kendine göre bütçesi vardır kırıcı oluyorsunYav kim ne yapsın senin 50-100 liralık kuponlarını
Benim de kuponlar 50-100 liralık dost da koskoca curry ben üçlük basınca dur şu Terim'in 250 veren kuponu yatırayim diyip üçlüğü tribüne atmaz heraldeDeme öle hocam herkesin kendine göre bütçesi vardır kırıcı oluyorsun
Depremler ekonomi krizler darbeler bi başımıza taş yapmadığı kaldi bakalim daha neler olcakYok yav neticede ülkemiz dost orda olmasak da hep iyi olsun isteriz
O deprem neydi öyle dedim kesin bu sefer öldüm gene ucuz yırtmıştıkDepremler ekonomi krizler darbeler bi başımıza taş yapmadığı kaldi bakalim daha neler olcak
Kendi parani küçük görme hocam belki cury için büyük paradır nerden biliyorsunBenim de kuponlar 50-100 liralık dost da koskoca curry ben üçlük basınca dur şu Terim'in 250 veren kuponu yatırayim diyip üçlüğü tribüne atmaz heralde
Valla bende hiç deprem görmemiştim felaket birseydi Allah bir daha göstermesin çok kötü bir duyguyduO deprem neydi öyle dedim kesin bu sefer öldüm gene ucuz yırtmıştık
Amin dost valla o anki kadar çaresizlik başka zaman hiçbirimiz hissetmemisizdirValla bende hiç deprem görmemiştim felaket birseydi Allah bir daha göstermesin çok kötü bir duyguydu
Reis yanlış kişiye cevap veriyorsun altından başka şeyler çıkar bilmeden konuşmak ayıptırYav kim ne yapsın senin 50-100 liralık kuponlarını
Indiana maçından sonra şimdi de Knicks maçına bak 12-0 seri yiyerek başladı son pereValla bende hiç deprem görmemiştim felaket birseydi Allah bir daha göstermesin çok kötü bir duyguydu
Özür dilerim dostum ben takılmak için yazdımReis yanlış kişiye cevap veriyorsun altından başka şeyler çıkar bilmeden konuşmak ayıptır
Az once ona bakıyordum şok oldum valla nba de bugün neler dönüyor oleIndiana maçından sonra şimdi de Knicks maçına bak 12-0 seri yiyerek başladı son pere
Acayip soygun günüAz once ona bakıyordum şok oldum valla nba de bugün neler dönüyor ole
Dun milli takım mackari bir tane kg veya ust gelen mac yoktu bugünde nba enteresan isler dönüyorAcayip soygun günü
Kanka seviyorum seni sorun değil şuan 19 yaşındayım 5 yıldır 1 k üstü oynuyorum ve hesabımda dönen paraların dekontu atarım şuna durdum çünkü battım 2 milyon TL den döndüm 140k borç yaptım son taksit kaldı yalan atıyorsam adresimi verim konuşalım hadi eyvallahÖzür dilerim dostum ben takılmak için yazdım
Bol şans knkgelirse takip eden birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 752466
Hoca takıldı öylesine insanin 1 kurusu bile değerlidir her ne olursa olsun para paradır ha az ha çok farketmiyorKanka seviyorum seni sorun değil şuan 19 yaşındayım 5 yıldır 1 k üstü oynuyorum ve hesabımda dönen paraların dekontu atarım şuna durdum çünkü battım 2 milyon TL den döndüm 140k borç yaptım son taksit kaldı yalan atıyorsam adresimi verim konuşalım hadi eyvallah
Yok reis problem yok robot değiliz cevap vermem gerekiyordu biz bu günlere 3 lirayla geldik kolay değil çektiklerimiz hâlâ etkisi devam ediyorHoca takıldı öylesine insanin 1 kurusu bile değerlidir her ne olursa olsun para paradır ha az ha çok farketmiyor
Bol şansgelirse takip eden birkaç kişiye ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 752466