Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Hamzaxaslan / NBA İkilisi

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.42

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Deme öle hocam herkesin kendine göre bütçesi vardır kırıcı oluyorsun
Benim de kuponlar 50-100 liralık dost da koskoca curry ben üçlük basınca dur şu Terim'in 250 veren kuponu yatırayim diyip üçlüğü tribüne atmaz heralde

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Özür dilerim dostum ben takılmak için yazdım
Kanka seviyorum seni sorun değil şuan 19 yaşındayım 5 yıldır 1 k üstü oynuyorum ve hesabımda dönen paraların dekontu atarım şuna durdum çünkü battım 2 milyon TL den döndüm 140k borç yaptım son taksit kaldı yalan atıyorsam adresimi verim konuşalım hadi eyvallah

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,810
23,499
113
Kanka seviyorum seni sorun değil şuan 19 yaşındayım 5 yıldır 1 k üstü oynuyorum ve hesabımda dönen paraların dekontu atarım şuna durdum çünkü battım 2 milyon TL den döndüm 140k borç yaptım son taksit kaldı yalan atıyorsam adresimi verim konuşalım hadi eyvallah
Hoca takıldı öylesine insanin 1 kurusu bile değerlidir her ne olursa olsun para paradır ha az ha çok farketmiyor

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Hoca takıldı öylesine insanin 1 kurusu bile değerlidir her ne olursa olsun para paradır ha az ha çok farketmiyor
Yok reis problem yok robot değiliz cevap vermem gerekiyordu biz bu günlere 3 lirayla geldik kolay değil çektiklerimiz hâlâ etkisi devam ediyor