- 2,938
- 1,680
- 113
arkadaşlar yeni yeni başlıyoruzda konuya tam hakim biri varmı başka konuları meşgul etmıyelım. olayı tam bilen anlatabilirmi kumardan kazanamadık belki burdan bişeyler buluruz
öylemi bizde heves ettik başladıkHocam yeni başlıyorsan geç kaldın açıkcası
Hiç bişey için geç değil hocam başla yani bişey olmaz temmuzda listelenecek dediler ama temmuzun kaçı bilinmiyor sen yinede saatlik kazancını yükseltmeye çalış saatlik kazanca göre para dağıtacaklaröylemi bizde heves ettik başladık![]()
Ne zaman aciklaniyor benimde 1.1 mBenim saatlik kazanç 1.5milyon oldu bakalım kaç para verecek dolar üzerinden onu bekliyorum
Temmuzda açıklanacak ama kaçı olduğu belli değil saatlik kazanca göre dolar verecekNe zaman aciklaniyor benimde 1.1 m
Zengin olalım diye oynamıyoruz dostum kumardan kazanmayı bekleyeceğine şu oyuna günde zaten 1 2 tıklıyon o yani dolar üzerine verilecek 100 dolar verilsin yine iyiBot kullanan kişiler belki kazanır bu tarz projelerden. Onun dışında herkesin yapabildiği bir şeyin sizi zengin etme şansı yok
Sanki suan satim aliniyor fakat satilmiyor diye soylentiler var youtubede gate.io da falan satiliyiTemmuzda açıklanacak ama kaçı olduğu belli değil saatlik kazanca göre dolar verecek
Benim de 1.5 milyon oldu.8 günde yaptımBenim saatlik kazanç 1.5milyon oldu bakalım kaç para verecek dolar üzerinden onu bekliyorum
Ben 6 gün felan sürdü dostBenim de 1.5 milyon oldu.8 günde yaptım
Boşuna hayal kurma şuan saatlik 1.5 milyon isen 100 milyon ile maximum 1.65-1.70 arası yaparsın. 1.15iken 130 milyon harcadım 1.52 yapabildim bundan sonra arttırmak daha da zor80 milyon var şuan bende 100 milyon yapıp 9 levele geççem sonra saatlik kazancı 2 milyona doğru yapıştır gitsin 😂