http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hamster Kombat

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
952
113
Zengin olalım diye oynamıyoruz dostum kumardan kazanmayı bekleyeceğine şu oyuna günde zaten 1 2 tıklıyon o yani dolar üzerine verilecek 100 dolar verilsin yine iyi
O zaman sorun yok dost. Diğer telegram botlarına da bakabilirsiniz. Notcoin mi ne vardı o mesela iyi kazandırdı ilk girenlere, şu an hype'ı yüksek ne var bilmiyorum açıkçası. Birde asıl olay ref kasmak o tarz coinler için. Çalıştığım yerde incelediğim bir projeydi Hamster Kombat ama listelense yatırım yapmam :)

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,771
1,699
113
Beyler birşey soracam bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Kpss sonrası 15 temmuzdan itibaren PC de ufak tefek işlerle para kazanıp ayda 7.5 k kazanmayı planlıyorum. Gogleden baktım sigorta 6.5 ile 48 k arası dışardan yatiyormus. Sorum şu ben şimdi ayda sigorta parası yatirsam 7.5 k sonra ilerde işe girdim mi bu sorun teşkil eder mi ve bu dıştan yatırma üstünden mi devam eder. İşe gir çalış demeyin spora gidecem kilo sorunum var sadece sigorta girişi olsun ve sigorta yatirayim yeter