http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Halkbank Kullanılabilir Kredili Bakiye

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Dostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,475
11,527
113
Dostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi
Yeni bankaya kayıt olan için mi bu Dostum

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,746
4,900
113
Ek hesap.tarzi gibi düşün 3 k olmaz 3200 falan odemesi olur

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,746
4,900
113
1 AY MÜDDET Mİ VERİYOR PEKİ DOST
3 ay muddetin var eğer 90 günde odemezsem icralık olursun 75 günde önce odemezsem takipe takilirsin kredi puanın kötü olur 1 ay içinde odemeni yaparsan kredili ürün kullandın ixin puanın artar

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
3 ay muddetin var eğer 90 günde odemezsem icralık olursun 75 günde önce odemezsem takipe takilirsin kredi puanın kötü olur 1 ay içinde odemeni yaparsan kredili ürün kullandın ixin puanın artar
1750 aldım kanka sımdı faize baktım 1 ay sonra ödersem diger ayda 1.900 kusur olarak ödicem valla hayatımız mahfoldu dost teşekkurler yinede

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,746
4,900
113
1750 aldım kanka sımdı faize baktım 1 ay sonra ödersem diger ayda 1.900 kusur olarak ödicem valla hayatımız mahfoldu dost teşekkurler yinede
Fazla ama o kadar olmaması lazım neyse kumar oynuycaksan dikkat et gerdi fazla miktar değil ama limiti yükseltip boyunu aşan işlere girme bol şanslar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
1,920
113
Kredili mevduat hesabı gibi düşün.

Bybasel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,142
652
113
benim halkbank hesabım yok yarın gidip actırıp bu krediyi almak istesem verirler mi kredi puanımda cok dusuk bilgili arkadaslar yazaiblir mi