- 1,076
- 972
- 113
Dostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi
Aynen dost bende öyle biliyorumDostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi
valla net bir bilgi öğrensem eğer ki dusundugumuzz gibiyse bakalımAynen dost bende öyle biliyorum
Yeni bankaya kayıt olan için mi bu DostumDostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi
Ek hesap.tarzi gibi düşün 3 k olmaz 3200 falan odemesi olurDostlar selam halkbank kullanılabilir bir limit veriyor 5k kredili bakiye falan yazıyor sımdı mesela ben bunun 3ksını alırsam diger ay sonu 3k oraya koymam mı gerkecek bilen birisi yardımcı olabılır mi
1 AY MÜDDET Mİ VERİYOR PEKİ DOSTEk hesap.tarzi gibi düşün 3 k olmaz 3200 falan odemesi olur
3 ay muddetin var eğer 90 günde odemezsem icralık olursun 75 günde önce odemezsem takipe takilirsin kredi puanın kötü olur 1 ay içinde odemeni yaparsan kredili ürün kullandın ixin puanın artar1 AY MÜDDET Mİ VERİYOR PEKİ DOST
1750 aldım kanka sımdı faize baktım 1 ay sonra ödersem diger ayda 1.900 kusur olarak ödicem valla hayatımız mahfoldu dost teşekkurler yinede3 ay muddetin var eğer 90 günde odemezsem icralık olursun 75 günde önce odemezsem takipe takilirsin kredi puanın kötü olur 1 ay içinde odemeni yaparsan kredili ürün kullandın ixin puanın artar
Fazla ama o kadar olmaması lazım neyse kumar oynuycaksan dikkat et gerdi fazla miktar değil ama limiti yükseltip boyunu aşan işlere girme bol şanslar1750 aldım kanka sımdı faize baktım 1 ay sonra ödersem diger ayda 1.900 kusur olarak ödicem valla hayatımız mahfoldu dost teşekkurler yinede
Vermezlerbenim halkbank hesabım yok yarın gidip actırıp bu krediyi almak istesem verirler mi kredi puanımda cok dusuk bilgili arkadaslar yazaiblir mi