- 18,740
- 13,680
- 113
Almanya, İngiltere ligine ne zaman gol bahsi alsam hep tekten gitmiştir. Geçmiş olsun
Saglık olsun dostumAnanı yolunu yordamını seveyim 27 bin gitti 🤦🏻♂️
Sanada geçmiş olsun kankaAnanı yolunu yordamını seveyim 27 bin gitti 🤦🏻♂️
Meto dünki sütlaçtan sonra iflah olmadıkSaglık olsun dostum
Valencia yenerse 9 saat küfür ettirir yazıkkkkAnanı yolunu yordamını seveyim 27 bin gitti 🤦🏻♂️
Almanya’ya gitmek zorunda kalacam hakemin karısını kaşımayaValencia yenerse 9 saat küfür ettirir yazıkkkk
eli de acık değil vucundan gelıyor. içerde olunca penaltı vermez dısarda olunca gol iptal eder.sabah avustralta ligi golu vermedi hakem var çağırdı gel ver diye gitti golu vermedi iptale gidince 1 tane gol kararı veren görmedim ordan da 40k gitti.Orta sahada el varmış pozisyon devam etmis gol olmuş dönüp golu iptal ediyorlar bu pozisyonlara varın mudale etmemesi lazım o zaman hakem neden sahaya çıkıyor herseyde var mudale ediyorsa
Double penet yaparız kanka vize var gelem mi 🤣😅😅Almanya’ya gitmek zorunda kalacam hakemin karısını kaşımaya
Valencia nın golünüde yediler net
Ölmeszın en fazla bagırsakların gotunden cıkarMeto dünki sütlaçtan sonra iflah olmadık
İslah başladı ölmem demi
Gil vicente portoOrta sahada el varmış pozisyon devam etmis gol olmuş dönüp golu iptal ediyorlar bu pozisyonlara varın mudale etmemesi lazım o zaman hakem neden sahaya çıkıyor herseyde var mudale ediyorsa

Hazır mısın ?Double penet yaparız kanka vize var gelem mi 🤣😅😅
Valla gördüm kanka anasının ta aq bu hakemin yaptığı işe sokayım yaHazır mısın ?
Valencia attı
Tam bi şeytan icadı.Bu var futbolun ruhunu öldürdü nerde o eski maçlar zevk heycan teknoloji yi icat edenin taaaa