Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti halil889* / Mainz 2.5 Üst

Kupon Miktarı
22000
Kupon Oranı
2.00

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,740
13,680
113
Almanya, İngiltere ligine ne zaman gol bahsi alsam hep tekten gitmiştir. Geçmiş olsun

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,785
1,006
113
Adı yok şaka gibi bedavadan ya off

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Ne yaptınız yav fikstürün ilk gününden yaktınız hepimizi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,862
32,270
113
Orta sahada el varmış pozisyon devam etmis gol olmuş dönüp golu iptal ediyorlar bu pozisyonlara varın mudale etmemesi lazım o zaman hakem neden sahaya çıkıyor herseyde var mudale ediyorsa

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,416
8,043
113
Orta sahada el varmış pozisyon devam etmis gol olmuş dönüp golu iptal ediyorlar bu pozisyonlara varın mudale etmemesi lazım o zaman hakem neden sahaya çıkıyor herseyde var mudale ediyorsa
eli de acık değil vucundan gelıyor. içerde olunca penaltı vermez dısarda olunca gol iptal eder.sabah avustralta ligi golu vermedi hakem var çağırdı gel ver diye gitti golu vermedi iptale gidince 1 tane gol kararı veren görmedim ordan da 40k gitti.

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,785
1,006
113
10 pozisyon öncesini inceliyorlar top gol olunca akıllarına geliyor top taca çıkıp devam edip gol olsa mesela iptal olmuyor

Skrinar

Yaşa Taşa Başa Oturma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
801
113
Bu var futbolun ruhunu öldürdü nerde o eski maçlar zevk heycan teknoloji yi icat edenin taaaa

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,695
94,774
113
Gil vicente porto
Porto gol attı 2 dk sonra var a gitti gil vicenteye penaltı verdi golden önce gil vicenteye yapılan pozisyon penaltıymış
Ben sıradaki gol eve almıştım burda o yüzden unutmadımIMG_4843.jpeg