http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret ve Küfür Davası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,647
7,358
113
Kral herhalde tam 50 binlik küfür buy yapmışsın

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
sanalda seni tahrik edip küfür etmene sebep olan yorumu silmedin değil mi. kaydet. reelde üç arkadaş bul. bi meseleden dolayı aleni ulu orta küfretti de. onunla senin karşılaştığın gerçek bir zaman dilimini söyle. benim yanımda 3 kişi vardı de, şahitlendir. kavga çıkmadan ayırdılar. sosyal medyada yaptığı imalı yorumdan dolayı artık kendimi tutamadım vs ..
Ilan grubunda benim ilana yorum yapmıştı orda yaşandı. Grubun adminide silmiş ilanı yorumlar falanda gitti işte. Silene kadar bu lavuk görsel almış

miko89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
66
28
Seni neyle sikayet etmiş elinde belge görsel ne var karakol aşamasında keşke ben yazmadım deseydin bu başına gelmezdi sen büyük ihtimal o bana etti bende ona ettim dedim bu yüzden suçu ikrar etmişsin ben kendisine hakaret etmedim husumetli olduğumuz için bu şekilde bir facebok hesabı açıp ben yapmışım gibi göstermişte ip adresi vs bu tarz olaylarda istense bile bulunamıyor bu şekilde kurtulursun yada sende o bana etti diye şikayetçi ol uzlaşmacı olayında iken o şikayetimi çekerse bende çekerim de konu kapanir

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,803
2,039
113
aga her türlü ceza yersin sanalda öyle küfür etmek sıkıntı kendini tutamadığı zamanlar oluyor ama etmcen

miko89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
66
28
Basit yargılama olur para cezası alırsın daha önce sicilde birşey yoksa ki basit yargılamaya itiraz edicek kamil mahkemw acilicak ordada ceza alırsın ama habg olur sıkıntı yok

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Seni neyle sikayet etmiş elinde belge görsel ne var karakol aşamasında keşke ben yazmadım deseydin bu başına gelmezdi sen büyük ihtimal o bana etti bende ona ettim dedim bu yüzden suçu ikrar etmişsin ben kendisine hakaret etmedim husumetli olduğumuz için bu şekilde bir facebok hesabı açıp ben yapmışım gibi göstermişte ip adresi vs bu tarz olaylarda istense bile bulunamıyor bu şekilde kurtulursun yada sende o bana etti diye şikayetçi ol uzlaşmacı olayında iken o şikayetimi çekerse bende çekerim de konu kapanir
Inkar etmedim ki hatırlamıyorum dedim . Uzlaşmacı aradı işte 50 bin istiyormuş bende gitsin davasını açsın hakim versin kararı dedim 1 kuruş alamaz benden diye

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Bide yargi mahkeme falan yazilmis yoh anayasa mahkemesi aw. Arabulucuda zaten dosya herturlu cozer arabulucu

miko89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
66
28
Inkar etmedim ki hatırlamıyorum dedim . Uzlaşmacı aradı işte 50 bin istiyormuş bende gitsin davasını açsın hakim versin kararı dedim 1 kuruş alamaz benden diye
Birşey çıkmaz rahat ol ama ceza alıcaksın küçükte olsa ilk para cezası çıkar itiraz etmezsen ödersin ama o itiaz ederse mahkeme açılır yine ceza alırsın 1-yil falan habg olur

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Valla onu bilemem ama arabulucu 50k dan açtıysa kapıyı 25 30 alirlar senden. Ha su kafadan da bi cikin calismiyorum hicbiseyim yok ne alicak demeyin. Hayatin boyunca hicmi sigortali bi isin olmicak. Devlet kimsede alacagini birakmaz
Nasıl alıyor buna hakim karar verir. Twitterda süleyman soylunun anasına küfür etmiş birisi . Mahkeme birşey yapmamış salmış para cezası bile vermemişler. Sulo kendisi söyledi tv de

miko89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
66
28
Nasıl alıyor buna hakim karar verir. Twitterda süleyman soylunun anasına küfür etmiş birisi . Mahkeme birşey yapmamış salmış para cezası bile vermemişler. Sulo kendisi söyledi tv de
O kadar paralar imkansiz senin mal baya abartmış olayı para koparma peşinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...