- 403
- 94
- 28
HakliKanka Ananın para karşılığında başkasıyla beraber olduğunu düşünüyorum deseydin buda düşünce özgürlüğüne girer ceza almazdın xd
HakliKanka Ananın para karşılığında başkasıyla beraber olduğunu düşünüyorum deseydin buda düşünce özgürlüğüne girer ceza almazdın xd
Ilan grubunda benim ilana yorum yapmıştı orda yaşandı. Grubun adminide silmiş ilanı yorumlar falanda gitti işte. Silene kadar bu lavuk görsel almışsanalda seni tahrik edip küfür etmene sebep olan yorumu silmedin değil mi. kaydet. reelde üç arkadaş bul. bi meseleden dolayı aleni ulu orta küfretti de. onunla senin karşılaştığın gerçek bir zaman dilimini söyle. benim yanımda 3 kişi vardı de, şahitlendir. kavga çıkmadan ayırdılar. sosyal medyada yaptığı imalı yorumdan dolayı artık kendimi tutamadım vs ..
Bu da bir bakış açısı 🤣Kanka Ananın para karşılığında başkasıyla beraber olduğunu düşünüyorum deseydin buda düşünce özgürlüğüne girer ceza almazdın xd
Gerçekte de yaptık tenhalık bir durum yok yaniSanalda delikanlılık yapani tenhada 50bin kere dikerler dayı
Valla onu bilemem ama arabulucu 50k dan açtıysa kapıyı 25 30 alirlar senden. Ha su kafadan da bi cikin calismiyorum hicbiseyim yok ne alicak demeyin. Hayatin boyunca hicmi sigortali bi isin olmicak. Devlet kimsede alacagini birakmazGerçekte de yaptık tenhalık bir durum yok yani
Inkar etmedim ki hatırlamıyorum dedim . Uzlaşmacı aradı işte 50 bin istiyormuş bende gitsin davasını açsın hakim versin kararı dedim 1 kuruş alamaz benden diyeSeni neyle sikayet etmiş elinde belge görsel ne var karakol aşamasında keşke ben yazmadım deseydin bu başına gelmezdi sen büyük ihtimal o bana etti bende ona ettim dedim bu yüzden suçu ikrar etmişsin ben kendisine hakaret etmedim husumetli olduğumuz için bu şekilde bir facebok hesabı açıp ben yapmışım gibi göstermişte ip adresi vs bu tarz olaylarda istense bile bulunamıyor bu şekilde kurtulursun yada sende o bana etti diye şikayetçi ol uzlaşmacı olayında iken o şikayetimi çekerse bende çekerim de konu kapanir
Sen simdi 5 yil kufur edemeyecen ona yan bence))Gerçekte de yaptık tenhalık bir durum yok yani
Birşey çıkmaz rahat ol ama ceza alıcaksın küçükte olsa ilk para cezası çıkar itiraz etmezsen ödersin ama o itiaz ederse mahkeme açılır yine ceza alırsın 1-yil falan habg olurInkar etmedim ki hatırlamıyorum dedim . Uzlaşmacı aradı işte 50 bin istiyormuş bende gitsin davasını açsın hakim versin kararı dedim 1 kuruş alamaz benden diye
Nasıl alıyor buna hakim karar verir. Twitterda süleyman soylunun anasına küfür etmiş birisi . Mahkeme birşey yapmamış salmış para cezası bile vermemişler. Sulo kendisi söyledi tv deValla onu bilemem ama arabulucu 50k dan açtıysa kapıyı 25 30 alirlar senden. Ha su kafadan da bi cikin calismiyorum hicbiseyim yok ne alicak demeyin. Hayatin boyunca hicmi sigortali bi isin olmicak. Devlet kimsede alacagini birakmaz
Ediyorum ama artık sanalda değil 🤣🤣Sen simdi 5 yil kufur edemeyecen ona yan bence))
O kadar paralar imkansiz senin mal baya abartmış olayı para koparma peşindeNasıl alıyor buna hakim karar verir. Twitterda süleyman soylunun anasına küfür etmiş birisi . Mahkeme birşey yapmamış salmış para cezası bile vermemişler. Sulo kendisi söyledi tv de
Kufur candir amk))Ediyorum ama artık sanalda değil 🤣🤣
Video cektircen kendine yani))Ediyorum ama artık sanalda değil 🤣🤣