- 14,867
- 12,067
- 113
Bunu gelir haline getirenler var. Twitterda millete küfür ettirtip dava açıp para talep ediyorlar aynı bu şekilde.. Küfürlerin kanıtı varsa ceza yersin dostum.
Neden anasına kufur edıyorsun kı dostum sahsına etseydın bukadar problem olmazdıBizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim
Umarim kazanirsin iyi bi avukata sor benceKitlesinler ödemedikten sonra
bi şey çıkmaz. para cezası gelse bile ödeme. üzerinde mal varlığı yoksa bir şey olmaz. işe girersen kardeşine, eşine dostuna senet imzalayıp icra öde. o icraya verse de sıraya girer. tabiki bunlar para cezası yemen durumunda olacak şeyler.Anlaşılır olmak daha iyidir net olmak iyidir 🤣
yarın biriyle görüşüp sana yine bir alternatif yol sunayım.bi şey çıkmaz. para cezası gelse bile ödeme. üzerinde mal varlığı yoksa bir şey olmaz. işe girersen kardeşine, eşine dostuna senet imzalayıp icra öde. o icraya verse de sıraya girer. tabiki bunlar para cezası yemen durumunda olacak şeyler.
Evet onlarda var ama Daha çok spor yorumlayan sözde gazetecilerde var bunlardan bilerek taraflari vs gerip tahrik eden yorumlar yapıp küfür giyip dava acip para kazaniyolar ticarete dökmüş adamlar işi. konuyu açan arkadaşi dava eden kişininde amacı paraysa herturlu alicak o parayı kacari yok malesefaynen dost özellikle %10 altı oyu olan partilerde bu var hele %1 bile oyu olmayan parti liderleri kendilerine sövenlerden geçiniyorlar, avukat tutmuşlar geleni geçeni yoluyor ben de merak ediyordum hazine yardımları da yok nasıl geçiniyorlar diye meğer sosyal medyadaki küfürlerden geçiniyorlarmış
O bana zamaninda etti dedimya ustunden zaman gecti muhattap olmadim bu seferde faceden salça oldu. Avukata sordum sicilin temizse birşey olmaz . Kararı ertelerler 5 yıl aynı sucu işlemezsen kapanır dediNeden anasına kufur edıyorsun kı dostum sahsına etseydın bukadar problem olmazdı
Alacagın Ceza 3 ay ıle 2 yıla Arası ceza alabılırısn verılen ceza para cezasına dondurulur onuda bırkerede veya taksıtlere bolerek odersın yapacagın taksıtlı odemede oduyecegene dair garantı verıyorsun tahut yanı odemezsen acık cezaevıne gonderırler 7 ila 15 gun kalırsın ondan sonra denetıme cıkarsın aldıgın para cezası kadar denetım de tkaılırsın egerkı cezan devam ederken o eleman tekrar sıkayet edersen ıspatlı ozaamn kuca alırlar basına gelecekler bukadr
Hicbirsey olmaz enfazla hagb olurBizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim
ben basına gelebıleceklerı yazdım dostum hakımın bu olayda verebılecegı max para cezası 7,5 k gecmezO bana zamaninda etti dedimya ustunden zaman gecti muhattap olmadim bu seferde faceden salça oldu. Avukata sordum sicilin temizse birşey olmaz . Kararı ertelerler 5 yıl aynı sucu işlemezsen kapanır dedi
Özelden yaz bana özellikle başına gelen sicili temiz olupta bu duruma düşenler varsa onların yorumu daha önemli olur benim içinyarın biriyle görüşüp sana yine bir alternatif yol sunayım.
Hakaret davasında asliye ceza bakar bunda sabikan yoksa hagb olurHi
Hicbirsey olmaz enfazla hagb olur
Danıştigim avukatta buna benzer birşey söylediHi
Hicbirsey olmaz enfazla hagb olur
Sabikam yok.Hakaret davasında asliye ceza bakar bunda sabikan yoksa hagb olur
Korkacak bişey yok ozmnSabikam yok.
Kanka Ananın para karşılığında başkasıyla beraber olduğunu düşünüyorum deseydin buda düşünce özgürlüğüne girer ceza almazdın xdKufur etmek cogu ulkede hakaret degil ifade ozgurlugu ama gel gor ki bizde suc 🤣
Korkmuyorum sadece başına gelen varsa sonucu ne oluyor diye burda sormak istedim . Yoksa gözümün gördüğü hiç birseyden korkmam . Sadece onun seviyesine inip ana avrat küfür etmeyi kendime yakıştırmadım. Bir anlık sinir işteKorkacak bişey yok ozmn
sanalda seni tahrik edip küfür etmene sebep olan yorumu silmedin değil mi. kaydet. reelde üç arkadaş bul. bi meseleden dolayı aleni ulu orta küfretti de. onunla senin karşılaştığın gerçek bir zaman dilimini söyle. benim yanımda 3 kişi vardı de, şahitlendir. kavga çıkmadan ayırdılar. sosyal medyada yaptığı imalı yorumdan dolayı artık kendimi tutamadım vs ..Özelden yaz bana özellikle başına gelen sicili temiz olupta bu duruma düşenler varsa onların yorumu daha önemli olur benim için