http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret ve Küfür Davası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bunu gelir haline getirenler var. Twitterda millete küfür ettirtip dava açıp para talep ediyorlar aynı bu şekilde.. Küfürlerin kanıtı varsa ceza yersin dostum.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Bizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim
Neden anasına kufur edıyorsun kı dostum sahsına etseydın bukadar problem olmazdı

Alacagın Ceza 3 ay ıle 2 yıla Arası ceza alabılırısn verılen ceza para cezasına dondurulur onuda bırkerede veya taksıtlere bolerek odersın yapacagın taksıtlı odemede oduyecegene dair garantı verıyorsun tahut yanı odemezsen acık cezaevıne gonderırler 7 ila 15 gun kalırsın ondan sonra denetıme cıkarsın aldıgın para cezası kadar denetım de tkaılırsın egerkı cezan devam ederken o eleman tekrar sıkayet edersen ıspatlı ozaamn kuca alırlar basına gelecekler bukadr

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Kufur etmek cogu ulkede hakaret degil ifade ozgurlugu ama gel gor ki bizde suc 🤣

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,903
2,261
113
Anlaşılır olmak daha iyidir net olmak iyidir 🤣
bi şey çıkmaz. para cezası gelse bile ödeme. üzerinde mal varlığı yoksa bir şey olmaz. işe girersen kardeşine, eşine dostuna senet imzalayıp icra öde. o icraya verse de sıraya girer. tabiki bunlar para cezası yemen durumunda olacak şeyler.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,903
2,261
113
bi şey çıkmaz. para cezası gelse bile ödeme. üzerinde mal varlığı yoksa bir şey olmaz. işe girersen kardeşine, eşine dostuna senet imzalayıp icra öde. o icraya verse de sıraya girer. tabiki bunlar para cezası yemen durumunda olacak şeyler.
yarın biriyle görüşüp sana yine bir alternatif yol sunayım.

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,114
1,679
113
aynen dost özellikle %10 altı oyu olan partilerde bu var hele %1 bile oyu olmayan parti liderleri kendilerine sövenlerden geçiniyorlar, avukat tutmuşlar geleni geçeni yoluyor ben de merak ediyordum hazine yardımları da yok nasıl geçiniyorlar diye meğer sosyal medyadaki küfürlerden geçiniyorlarmış
Evet onlarda var ama Daha çok spor yorumlayan sözde gazetecilerde var bunlardan bilerek taraflari vs gerip tahrik eden yorumlar yapıp küfür giyip dava acip para kazaniyolar ticarete dökmüş adamlar işi. konuyu açan arkadaşi dava eden kişininde amacı paraysa herturlu alicak o parayı kacari yok malesef

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Neden anasına kufur edıyorsun kı dostum sahsına etseydın bukadar problem olmazdı

Alacagın Ceza 3 ay ıle 2 yıla Arası ceza alabılırısn verılen ceza para cezasına dondurulur onuda bırkerede veya taksıtlere bolerek odersın yapacagın taksıtlı odemede oduyecegene dair garantı verıyorsun tahut yanı odemezsen acık cezaevıne gonderırler 7 ila 15 gun kalırsın ondan sonra denetıme cıkarsın aldıgın para cezası kadar denetım de tkaılırsın egerkı cezan devam ederken o eleman tekrar sıkayet edersen ıspatlı ozaamn kuca alırlar basına gelecekler bukadr
O bana zamaninda etti dedimya ustunden zaman gecti muhattap olmadim bu seferde faceden salça oldu. Avukata sordum sicilin temizse birşey olmaz . Kararı ertelerler 5 yıl aynı sucu işlemezsen kapanır dedi

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Hi
Bizim mahallede biriyle husumetim vardı. Facede bir grupta benim ilanıma imalı bir şeyler yazdı. Bende yorumda olsun özelde olsun ana avrat düz gittim birde messengerdan aradım orda da ana avrat kaydım. Yorumların ekran görüntülerini almış mahkemeye vermiş bende ifademde hatırlamıyorum küfür ettiğimi diye ifade verdim. Aradan zaman geçti arabulucu aradı 50 bin tl para istiyormuş lavuk her hakarete 10 bin tl para biçmiş 🤣 yani anasına avradina 50 bin tl küfür biçmiş. Bende arabulucuya kabul etmedigimi gitsin mahkemeyi açsın hakim karar versin dedim. zaten sağlık sorunlarımdan dolayı 1 yılı aşkın çalışmadığımı söyledim. Amacı para düdüklemek. Başına gelen var mı. küfürden hakaretten böyle birşey davanız ne oldu? Sicilim temiz bu arada. Normalde küfür etmem ama beni çok sinirlendirdi bende ağzıma ne geldiyse söyledim
Hicbirsey olmaz enfazla hagb olur

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
O bana zamaninda etti dedimya ustunden zaman gecti muhattap olmadim bu seferde faceden salça oldu. Avukata sordum sicilin temizse birşey olmaz . Kararı ertelerler 5 yıl aynı sucu işlemezsen kapanır dedi
ben basına gelebıleceklerı yazdım dostum hakımın bu olayda verebılecegı max para cezası 7,5 k gecmez

Ezbeindarim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
390
178
43
Sicilin temiz ise mahkemede reelde kız arkadaşının yada eşinin yanında sana küfür ettigini , yanında eşin olduğundan dolayı olayı erkeklik onurunun kırılmasına rağmen olayı uzatmadigini söyle. Sonrasında facedeki durumu anlat belgeleyebiliyorsan belgele sürekli beni tahrik ediyor de.
Para cezası ödemeye durumunun elvermedigini söyle, hapis cezasını hagb yapar(hükmün açıklanmasının geri bırakılması) 5 sene rahat dur herhangi bir olaya karışma der. Sonrasinda duruma göre o kararı istinafa gonderirsin.
Belgeleyebilirsen o pustta ceza alir

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,773
4,697
113
Sicil temizse birsey çıkmaz

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Korkacak bişey yok ozmn
Korkmuyorum sadece başına gelen varsa sonucu ne oluyor diye burda sormak istedim . Yoksa gözümün gördüğü hiç birseyden korkmam . Sadece onun seviyesine inip ana avrat küfür etmeyi kendime yakıştırmadım. Bir anlık sinir işte

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,903
2,261
113
Özelden yaz bana özellikle başına gelen sicili temiz olupta bu duruma düşenler varsa onların yorumu daha önemli olur benim için
sanalda seni tahrik edip küfür etmene sebep olan yorumu silmedin değil mi. kaydet. reelde üç arkadaş bul. bi meseleden dolayı aleni ulu orta küfretti de. onunla senin karşılaştığın gerçek bir zaman dilimini söyle. benim yanımda 3 kişi vardı de, şahitlendir. kavga çıkmadan ayırdılar. sosyal medyada yaptığı imalı yorumdan dolayı artık kendimi tutamadım vs ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...