Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
arkadaslar karakoldan ifadeye çağırıldım. sebebi ise mert hakan yandaşa küfür etmem şikayetci olmuş. trabzon macında oynamayacak sakat diye bi haber vardı. bende altına g*tu yemedi sakatlık bahane yazmıstım .şikayetci olduğu yorum bu . bundan para cezası alırmıyım ? ertelenmiş hagb mi bozar mı ? infazımı yakar mı?

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,902
8,075
113
arkadaslar karakoldan ifadeye çağırıldım. sebebi ise mert hakan yandaşa küfür etmem şikayetci olmuş. trabzon macında oynamayacak sakat diye bi haber vardı. bende altına g*tu yemedi sakatlık bahane yazmıstım .şikayetci olduğu yorum bu . bundan para cezası alırmıyım ? ertelenmiş hagb mi bozar mı ? infazımı yakar mı?
%100 para cezası

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
1,943
113
Para cezası dost benzer durum başıma geldi para cezası almıştım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Ceza alırsan habg bozulur para cezası dahi habg bozar benimde öyle oldu ilk suç tarihim Şubat 2020 karar tarihi 2021 1 sene 8 ay verilmişti habg olmuştu 2023 tede RT yapmistim 10 ayda ordan ceza aldım toplam 2 sene 6 ay ama girdi çıktı bile yapmadım hocam covid yasası geldiği için takma kafana bişey olmaz olursada en kötü girdi çıktı yaparsın

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,338
4,953
113
Kesin para cezasi alıcaksın.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,355
113
Konu mevcut kanka açmıştım gir baştan sonra oku hagb de bozar bilgin olsun

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
G*tü yemedi kısmı sıkıntı ama mahkeme heyeti bu kelimeyi cesaret edemedi olarak düşünürse ceza almazsın. Ki büyük ihtimalle öyle olur, temsili bir miktar para cezası verilir ve mahkeme masraflarını ödersin.

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Büyük ihtimalle uzlaştırmacilik kapmasina girer bir haftaya seni arar adam para cezası ödersin Mert Hakan'ın avukatı ne isterse

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
G*tü yemedi kısmı sıkıntı ama mahkeme heyeti bu kelimeyi cesaret edemedi olarak düşünürse ceza almazsın. Ki büyük ihtimalle öyle olur, temsili bir miktar para cezası verilir ve mahkeme masraflarını ödersin.
Hagb bozmaz yada infaz yakmaz yani.

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Büyük ihtimalle uzlaştırmacilik kapmasina girer bir haftaya seni arar adam para cezası ödersin Mert Hakan'ın avukatı ne isterse
Çok yüksek miktar isterse uzlaşmak saçma olur. Sonuçta Mert Hakan devlet yöneticisi değil, sıradan birine hakaret etmekle aynı şey.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Hagb bozmaz yada infaz yakmaz yani.
Para cezası dahi habg bozar dost mesela benim ilk suç tarihim Şubat 2020 habg tarihim ise 2021 cezalarda suç tarihi esas alınır benim ilk suç tarihim Şubat 2020 olduğu için ozaman 6 yılın bile yatari yoktu habg aldığım tarihte 2021 1 sene 8 ay verilmişti 2023 tede RT yapmistim onun cezasıda 1 ay önce verildi toplam 2 sene 6 ay bide üstüne covid yasası girdiği için girdi çıktı bile yapmadım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Nasıl bozsun hocam burda hapis cezası gerektiren bir suç unsuru yok. O yüzden eski hükümü etkilemez diye biliyorum. Yine de bi sorayım
Etkiler dost para cezası dahi habg bozar arkadaş avukat tutsa daha iyi olur

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
389
63
Dost para cezası kanununu değiştirdiler 2500 tl devlete ödüyosun tazminat açarsa manevi ozaman sıkıntı ama ailevi değere küfür falan yoksa uğraşmaz bile mert hakanda yolunda karaktersizin teki zaten ne bekleyebilirsin ondan

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Niye ödesin kabul etsin ki. Küfür yok hakaret yok bence o söylemde . Gotu yemedi demenin bence cezası olmaz

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Uzlaştırmadan ararlarsa kabul etmeyecek uzlaşmayı ya da para ödemeyi. Davaya gitsin hakim versin kararı diyecek. Bir çok kişinin yaptığı yanlışlık bu uzlaştırmadan arayınca cezayı korkudan kabul edenler oluyor.

Başıma geldi Facebook'tan arama yoluyla küfür ettim bende bir akrabama. Yazılı değil. Telefon numarasını aramadım. Messenger dan aradım bir dünya sövdüm. Mahkemeye verdi beni uzalaştırmacı aradı 5 farklı hakaret küfür var her birine 10 bin TL para istiyormuş. Bende güldüm yazılı hiç bir hakaret küfürüm yok 1 kuruş ödemiyorum. Davayı mahkemeye taşısın hakim versin kararı dedim. Duruşmaya bile çıkmadım. Delil yetersizliğinden beraat ettim o da avucunu yaladı 😆