Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
ifademde mert hakanı tanımam etmem şahsi bir husümetim yoktur haberin altına görüşümü bildirdim dedim. uzlasmayı kabul etmem mahkemeye kadar cıksın diye düşünüyorum. hakim fenerliyse cezayı yerim galatasaraylıysa yırtatım gibi ..

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
arkadaslar karakoldan ifadeye çağırıldım. sebebi ise mert hakan yandaşa küfür etmem şikayetci olmuş. trabzon macında oynamayacak sakat diye bi haber vardı. bende altına g*tu yemedi sakatlık bahane yazmıstım .şikayetci olduğu yorum bu . bundan para cezası alırmıyım ? ertelenmiş hagb mi bozar mı ? infazımı yakar mı?
Ceza alırsan hagbi bozar .

Para cezası banko alırsın .

Ama bu suç uzlaşmaya tabii uzlaşmda çözsrseen şikayeti geri çektirirsin.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Ceza alırsan hagbi bozar .

Para cezası banko alırsın .

Ama bu suç uzlaşmaya tabii uzlaşmda çözsrseen şikayeti geri çektirirsin.
Uzlaşılacak birşey yok. İşte bu uzlaşmacılar devreye girince millet korkuyor ya da çekiniyor uğraşmayayım ödeyip kurtulayım diye düşünüyorlar ama yanlış yapıyorlar..mahkemeye taşınacak hakim versin kararı bence ceza almaz adam hakaret küfür etmemiş eleştirmiş. Direk ana avrat küfür ya da direk şahsına hakaret yok ki gotu yemedi oynamaya demek suç sözü teşkil etmiyor