Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,669
6,945
113
Mahkeme masrafları vergi borcu olarak gözükür bir kaç gün için de düşer sisteme avukat vekalet parası da avukat ulaşır sana odemezsen zaten icra açar dosyanın kapalı olma nedeni davanın bitmesinden dolayı maddi unsurlar her türlü talep edilir

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Mahkeme masrafları vergi borcu olarak gözükür bir kaç gün için de düşer sisteme avukat vekalet parası da avukat ulaşır sana odemezsen zaten icra açar dosyanın kapalı olma nedeni davanın bitmesinden dolayı maddi unsurlar her türlü talep edilir
Uyaptan baktım şimdi icra açmış serefsz onu taksit yapamazmıyım

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,669
6,945
113
Uyaptan baktım şimdi icra açmış serefsz onu taksit yapamazmıyım
Arayıp konuşman lazım kanka şimdi icra actigi için ordada ayrı bir avukatlık ücreti ve mahkeme masrafları devreye girecek ama 1 hafta olmadıysa itiraz dilekçesi yaz dosyayı kapattırmak icin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Arayıp konuşman lazım kanka şimdi icra actigi için ordada ayrı bir avukatlık ücreti ve mahkeme masrafları devreye girecek ama 1 hafta olmadıysa itiraz dilekçesi yaz dosyayı kapattırmak icin
Yıllık %24 faiz diyo bunlar üstümde hiçbirşey yok maaşımın 1/4 ünden alsınlar olmuyor mu bu şekil

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
237
43
avukata gerek yok yaz bana ben yardımcı olurum diyen adam meblağ yerine mevla yazıyor fıkra bu kadar bu arkadaş gerektiğinde kardiyovasküler cerrahlık da yapabilir helal olsun özgüvene bak be nerde cahil var rahat ol iş bende diyor

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,959
8,246
113
avukata gerek yok yaz bana ben yardımcı olurum diyen adam meblağ yerine mevla yazıyor fıkra bu kadar bu arkadaş gerektiğinde kardiyovasküler cerrahlık da yapabilir helal olsun özgüvene bak be nerde cahil var rahat ol iş bende diyor
Klavyeden hata olmuyor mu sen mesaj yazarken bilader yazsın bana DM den yardımcı olayım dedim hala da lafımin arkasindaym insanları yargılamak ne kdr basit bu hayatta..

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,959
8,246
113
Devlet demiryollarında çalışıyorum makinistim bilader meselgimde bu ve sidik yaristirma Grubu değil bura haberin ola ..