- 14,974
- 11,320
- 113
Kontrol edeyim bi agaBen verdm.cevabi sana avukata gerek yok gerek olan mevzu varsa sorarız sorun yok
Kontrol edeyim bi agaBen verdm.cevabi sana avukata gerek yok gerek olan mevzu varsa sorarız sorun yok
Birşey olursa yaz bana ben yardımcı olurum sanaKontrol edeyim bi aga
Tm.yok.kardocum bı borcun ne geçmiş olsunBu şekil yazıyor
Knk yargılama masrsfı 1327 lira tebligat ücreti 220 lira yazıyor dosyada amaTm.yok.kardocum bı borcun ne geçmiş olsun
Kim kazandi mahkemeyi sen mi o mu ?Knk yargılama masrsfı 1327 lira tebligat ücreti 220 lira yazıyor dosyada ama
O kazandı ben suçluyum işteKim kazandi mahkemeyi sen mi o mu ?
Ne zaman bitti dava kardocum peki ?O kazandı ben suçluyum işte
1 ay olmadı biteliNe zaman bitti dava kardocum peki ?
Kardo daha sisteme yansimamis olabilir çok büyük bı Mevla değil zaten 51.asliue cezayı ara öğren burdan yada biraz daha bekle sistemeyansir sonra odersin zaten odemrzsen vergi borcu diye dusucek sana bu1 ay olmadı biteli
Uyaptan baktım şimdi icra açmış serefsz onu taksit yapamazmıyımMahkeme masrafları vergi borcu olarak gözükür bir kaç gün için de düşer sisteme avukat vekalet parası da avukat ulaşır sana odemezsen zaten icra açar dosyanın kapalı olma nedeni davanın bitmesinden dolayı maddi unsurlar her türlü talep edilir
Arayıp konuşman lazım kanka şimdi icra actigi için ordada ayrı bir avukatlık ücreti ve mahkeme masrafları devreye girecek ama 1 hafta olmadıysa itiraz dilekçesi yaz dosyayı kapattırmak icinUyaptan baktım şimdi icra açmış serefsz onu taksit yapamazmıyım
Yıllık %24 faiz diyo bunlar üstümde hiçbirşey yok maaşımın 1/4 ünden alsınlar olmuyor mu bu şekilArayıp konuşman lazım kanka şimdi icra actigi için ordada ayrı bir avukatlık ücreti ve mahkeme masrafları devreye girecek ama 1 hafta olmadıysa itiraz dilekçesi yaz dosyayı kapattırmak icin
Olur çalıştığın yer sorun yapmazsa en mantıklı maaş kesintisiYıllık %24 faiz diyo bunlar üstümde hiçbirşey yok maaşımın 1/4 ünden alsınlar olmuyor mu bu şekil
Öyle yapsınlar mantıklı olan o bencede teşekkürler kankaOlur çalıştığın yer sorun yapmazsa en mantıklı maaş kesintisi
Klavyeden hata olmuyor mu sen mesaj yazarken bilader yazsın bana DM den yardımcı olayım dedim hala da lafımin arkasindaym insanları yargılamak ne kdr basit bu hayatta..avukata gerek yok yaz bana ben yardımcı olurum diyen adam meblağ yerine mevla yazıyor fıkra bu kadar bu arkadaş gerektiğinde kardiyovasküler cerrahlık da yapabilir helal olsun özgüvene bak be nerde cahil var rahat ol iş bende diyor
Devlet demiryollarında çalışıyorum makinistim bilader meselgimde bu ve sidik yaristirma Grubu değil bura haberin ola ..avukata gerek yok yaz bana ben yardımcı olurum diyen adam meblağ yerine mevla yazıyor fıkra bu kadar bu arkadaş gerektiğinde kardiyovasküler cerrahlık da yapabilir helal olsun özgüvene bak be nerde cahil var rahat ol iş bende diyor
Dava ile onun alakası yok icra dosyasına bakŞükür de kanka ben şimdi vekalet ücretini ödemeyecekmiyim