Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Bana tebligat gelmedi polis aradı gittim ifade verdim e devlette duruşma günü gözüküyor
Tamam gidersin soruşturmaya ifade verirsin mahkemede ben gittim verdim ss falan gösterdiler bana bugun tebligat gelmiş işte aradın avukatı şahıs 50 bin lira istiyor dedi dedim 50 bin lirayı hayatımda bi arada görmedim tek anlamadığım nokta ben nasıl itiraz edecem bunu

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
804
113
Tamam gidersin soruşturmaya ifade verirsin mahkemede ben gittim verdim ss falan gösterdiler bana bugun tebligat gelmiş işte aradın avukatı şahıs 50 bin lira istiyor dedi dedim 50 bin lirayı hayatımda bi arada görmedim tek anlamadığım nokta ben nasıl itiraz edecem bunu
Vay babayın yaa

Tebligat inşallah şu anki ikamet adresime gelir memlekete eve filan giderse rezil oluruz aw

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
twitterda gazeteciye sövmüştüm 1 yıl önce geçen hafta duruşma oldu. Karşı taraf uzlaştırma zamanı 40 k istemişti sg demiştim. Geçen hafta duruşma yapıldı, pişman olmadığımı söyledim hakime, biraz da siyasi artistlik yaptım. Sonuç olarak karşı tarafa 30 k artı 600 tl mi ne uzlaştırma masrafı ve 1740 tl adli para cezasına çarptırıldım. Şu sıra ödemeyi düşünmüyom paramız plursa öderiz
Gazeteci iktidara çok yakın biri, mahkemede pişman değilim deyince hemen cezalandırılsın falan dedi sandı ki hapse falan giricem ama sonunda zortladı. Bu işlerde tutar 30-50 arası o yüzden fazlasını isteyen olursa sg deyin.

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
twitterda gazeteciye sövmüştüm 1 yıl önce geçen hafta duruşma oldu. Karşı taraf uzlaştırma zamanı 40 k istemişti sg demiştim. Geçen hafta duruşma yapıldı, pişman olmadığımı söyledim hakime, biraz da siyasi artistlik yaptım. Sonuç olarak karşı tarafa 30 k artı 600 tl mi ne uzlaştırma masrafı ve 1740 tl adli para cezasına çarptırıldım. Şu sıra ödemeyi düşünmüyom paramız plursa öderiz
Gazeteci iktidara çok yakın biri, mahkemede pişman değilim deyince hemen cezalandırılsın falan dedi sandı ki hapse falan giricem ama sonunda zortladı. Bu işlerde tutar 30-50 arası o yüzden fazlasını isteyen olursa sg deyin.
Not: çok ağır küfretmiştim ve biraz da tehdit variydi yazdıklarım bu arada.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Kanka ceza nereye düştü ve faiz işleniyor mu? Bilgi verebilirmisin

İlterisKağan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
518
93
Bir bilgi daha geçeyim. Küfre nokta falan koyunca korunacaksınız sanmayın devlet küfür olarak kabul ediyor. Bknz ( senin a.ına koyayım, seni s..erim) falan yazdığınız zaman kurtaramıyonuz
O yüzden kimseye sövmeyin :d

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
2,931
113
Benim arkadaş alkollü araba kullanmasıyla 6 ay ceza hagb almıştı.
1 ay önce bir arkadaşıyla tartıştı tehdit etmiş. Ne yazılı bir hakaret, ne kamera görüntüsü ne de herhangi bir tanık var böyle oldun mu ne oluyor bilen var mı?

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Sanırım sağlam bi para ödersin 30kya kadar sonra bir daha internette küfür etmeye tövbe edersin :D

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Sanırım sağlam bi para ödersin 30kya kadar sonra bir daha internette küfür etmeye tövbe edersin :D
Çok para be 😁 itiraz etmeye çalışırız bakalım süreç nasıl işleyecek bu konu altında gelişmeleri yazacağım ilerde büyük ihtimal 1 2 yıl sürer bu dava

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
804
113
Meşhur bir hakem var bana Hakeme hakaretten dava açmıştı şu an süper lige geri döndü,yarın duruşma var hiç suç kaydım yok sicil temiz meşhur bir avukat derneği ulaştı bana gönüllü ücretsiz destek için görüştük bakalım yarın gideceğiz adliyeye

Hakeme karşı dava açacağız sebepsiz zenginleşme için insanlara dava açıp para kazanmayı alışkanlık hâline getirdiği için

Görelim el mı yaman bey mi Yaman

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
480
497
63
Beyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
Ertem senere hakaret davasında 30 bin ödedim geçen sene