- 30,831
- 17,001
- 113
1 ay ban hayırlı olsun dostum 🤣@gmetin dolandiricidir
1 ay ban hayırlı olsun dostum 🤣@gmetin dolandiricidir
Bi kaç yalanla sıyırabilirdin aslında adamın instagrama girip yalancı şahit fln ayarlanabilir belki ama karışık durum baya dost bu işi gelir kapısı yapmış millet dikkat edin tahrik küfür = tazminat millet çalışmıyor böyle yolunu buluyor Jahrein en büyük örneği bununKanka istagrama reklam koymustu binance ile 5 dakikada 25 dolar kazanmak için benimle iletişime geç diye tıkladım whatsapdan görüştük önce abone olman lazım dedi bana bende dolandırıcımısın lan ananı .... Dedim olay bundan ibaret ve dolandıran atacağını anlayınca sikayet etmiş herhalde
GüncelArkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
GüncelArkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
Büyük ihtimalle uzlasmiyorum diye sana imza attıracak mahkeme açılır mahkemeyi kayıp edersin hem 50 bin ödersin hem avukat masraflarınıArkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
Aga 50 bini niye ödüyorum ki hakatet cezası 1000 lira 5000 lira arası değil miBüyük ihtimalle uzlasmiyorum diye sana imza attıracak mahkeme açılır mahkemeyi kayıp edersin hem 50 bin ödersin hem avukat masraflarını
Kim diyor onu bundan sonra direkt devlete ödeme yapılacak çünkü bunu gelir kapısı haline getirenler var ama senin dava bundan önce olduğu için onu kapsamiyorAga 50 bini niye ödüyorum ki hakatet cezası 1000 lira 5000 lira arası değil mi
Şimdi ben hem bu şerefsize 50.000 hemde devlete mi para vereceğim 😁 hapis cezasına çeviririm daha iyi 50 bin lirayı bi arada görmemişim daha benKim diyor onu bundan sonra direkt devlete ödeme yapılacak çünkü bunu gelir kapısı haline getirenler var ama senin dava bundan önce olduğu için onu kapsamiyor
Hayır dostum adama ödeme yaparsan ulaşıp dava açılmadan biter eğer dava açılırsa hem para ödersin hem avukat masraflarınıŞimdi ben hem bu şerefsize 50.000 hemde devlete mi para vereceğim 😁 hapis cezasına çeviririm daha iyi 50 bin lirayı bi arada görmemişim daha ben
Kanka zaten dolandırıcı zannettiğimi söyledimKardeşim rahat ol eğer o kişi şahsen tanımıyorsan dolandırıcilardan biri sandım de yada eden kişiyi ara geri çeksin ama ters ver ver kabul etme
Aga hapis cezasına çeviremezmiyizHayır dostum adama ödeme yaparsan ulaşıp dava açılmadan biter eğer dava açılırsa hem para ödersin hem avukat masraflarını
Dostum avukat forumları var oraya sor bende tam bilmiyorum ya ama uzlaşmaci ararsa bir daha biraz indirmesini söyle oda davacı tarafa söylesinAga hapis cezasına çeviremezmiyiz
Ben ona 1 lira bile vermeyeceğim agaDostum avukat forumları var oraya sor bende tam bilmiyorum ya ama uzlaşmaci ararsa bir daha biraz indirmesini söyle oda davacı tarafa söylesin