Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,465
1,005
113
Kanka istagrama reklam koymustu binance ile 5 dakikada 25 dolar kazanmak için benimle iletişime geç diye tıkladım whatsapdan görüştük önce abone olman lazım dedi bana bende dolandırıcımısın lan ananı .... Dedim olay bundan ibaret ve dolandıran atacağını anlayınca sikayet etmiş herhalde
Bi kaç yalanla sıyırabilirdin aslında adamın instagrama girip yalancı şahit fln ayarlanabilir belki ama karışık durum baya dost bu işi gelir kapısı yapmış millet dikkat edin tahrik küfür = tazminat millet çalışmıyor böyle yolunu buluyor Jahrein en büyük örneği bunun

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Arkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Arkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
Büyük ihtimalle uzlasmiyorum diye sana imza attıracak mahkeme açılır mahkemeyi kayıp edersin hem 50 bin ödersin hem avukat masraflarını

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Şimdi ben hem bu şerefsize 50.000 hemde devlete mi para vereceğim 😁 hapis cezasına çeviririm daha iyi 50 bin lirayı bi arada görmemişim daha ben
Hayır dostum adama ödeme yaparsan ulaşıp dava açılmadan biter eğer dava açılırsa hem para ödersin hem avukat masraflarını

botanık

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
7
3
Ters ifade ver ozamanlar beni bilmediğim Niran falan aradai bende dolandırici şu bu arayıp bize küfür ediyor bende onlardan biri sanıp etmiş olabilirim vs dersin

botanık

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
7
3
Kardeşim rahat ol eğer o kişi şahsen tanımıyorsan dolandırıcilardan biri sandım de yada eden kişiyi ara geri çeksin ama ters ver ver kabul etme