Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hakaret Davası

Dix77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
169
43
daha once herhangı bır cezan varmı yoksa egerkı yatarı vs yok bu olayın odeme parayı onada hakaret cezasından alıcagın max ceza 10 ay onunda yatarı yok zaten

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,148
1,472
113
Arkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
Öncelikle sabıkan varmı(otelenmis cezan)
Yiyeceğin en baba para cezasi 10k
Ama tahminim 2-3 gelir.belli bir miktara kadar temyize başvuruyor Sun filan 5 sene sürer zaten,anlasma

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,999
11,362
113
daha once herhangı bır cezan varmı yoksa egerkı yatarı vs yok bu olayın odeme parayı onada hakaret cezasından alıcagın max ceza 10 ay onunda yatarı yok zaten
Ha işte böyle olmasını istiyorum ama işte arkadasın beli sağlam devlet yandaşı galiba bu ufak küfüre 50 bin istemeye cesaret edebiliyorsa sağlammış arkası

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,148
1,472
113
Yatar yok para cezası var ama , ertelenmiş ceza varsa infaz yanae

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,999
11,362
113
Öncelikle sabıkan varmı(otelenmis cezan)
Yiyeceğin en baba para cezasi 10k
Ama tahminim 2-3 gelir.belli bir miktara kadar temyize başvuruyor Sun filan 5 sene sürer zaten,anlasma
Kanka sicilim tertemiz ilk sicilim bu olacak gibi 2 3 k ceza yiyeceğimi umuyorum bende 50 k ceza vermeseler çok iyi olur

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,148
1,472
113
Para cezasını hapse de çeviremezmiyim girerim yatarım silinsin ceza gidip çalışıp da bunlara vermek zoruma gider
Şuan bilmiyorum da 20 TL olaa günlük
5 k ya 250 gubmu yatacaksin 😁
Kanıtlaması kolay değil
Avukatr tut çözer onu
Cezan yoksa birşey olmaz

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,148
1,472
113
İnşaallah bakalım
Ben arkadaşim avukata ana avrat küfür etmiştim,hakliydim,pust beni mahkemeye verdi
1.5 sene sürdü.belli bir miktara kadar cezatlya itiraz ediliyor,hakim itiraz etmem için ona göre ceza yazdı.5 yıl ertelemelo cezam vardır ,infazininyakmistilar,eleman avukatya .girdi çıktı yapmıştım.

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
805
113
Bilen varsa yazabilir mi

Hakeme Twitter'da karaktersiz köpek filan yazmıştım dava etmiş bu ay içinde duruşmam var

Sicil tertemiz en ufak olay suç davam yok ne yapmam gerekir ne çıkar burdan?

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,999
11,362
113
Bilen varsa yazabilir mi

Hakeme Twitter'da karaktersiz köpek filan yazmıştım dava etmiş bu ay içinde duruşmam var

Sicil tertemiz en ufak olay suç davam yok ne yapmam gerekir ne çıkar burdan?
Kanka benimle aynı durumdasın işte bugun tebligat geldi bana küfür ettiğim kişi 50k para istiyor uzlaşmadım bakalım ne olacak