- 11,159
- 6,784
- 113
Açarsın tabii kanka, al parayı yap üç maç bak keyfine.Bana da normal mesajdan eski kız arkadaşım hakaret küfür edip duruyor engelliyorum engellenenlerde 500 tane küfür hakaret ettiği mesaj var dava açabilir miyim
Açarsın tabii kanka, al parayı yap üç maç bak keyfine.Bana da normal mesajdan eski kız arkadaşım hakaret küfür edip duruyor engelliyorum engellenenlerde 500 tane küfür hakaret ettiği mesaj var dava açabilir miyim
Öncelikle sabıkan varmı(otelenmis cezan)Arkadaşlar güncel durum tebligat geldi şimdi uzlaştırmacı 50.000 TL istiyormuş dedi siz uzlaşırmıydınız? Ben bu herife nasıl 50.000 vereyim çok zoruma gider vermesem de süreç nasıl işler ? Bilgi varmı ?
Ha işte böyle olmasını istiyorum ama işte arkadasın beli sağlam devlet yandaşı galiba bu ufak küfüre 50 bin istemeye cesaret edebiliyorsa sağlammış arkasıdaha once herhangı bır cezan varmı yoksa egerkı yatarı vs yok bu olayın odeme parayı onada hakaret cezasından alıcagın max ceza 10 ay onunda yatarı yok zaten
Yatar yok para cezası var ama , ertelenmiş ceza varsa infaz yanaedaha once herhangı bır cezan varmı yoksa egerkı yatarı vs yok bu olayın odeme parayı onada hakaret cezasından alıcagın max ceza 10 ay onunda yatarı yok zaten
Kanka sicilim tertemiz ilk sicilim bu olacak gibi 2 3 k ceza yiyeceğimi umuyorum bende 50 k ceza vermeseler çok iyi olurÖncelikle sabıkan varmı(otelenmis cezan)
Yiyeceğin en baba para cezasi 10k
Ama tahminim 2-3 gelir.belli bir miktara kadar temyize başvuruyor Sun filan 5 sene sürer zaten,anlasma
Dilin kemiği yok takılı kalma.😁Ha işte böyle olmasını istiyorum ama işte arkadasın beli sağlam devlet yandaşı galiba bu ufak küfüre 50 bin istemeye cesaret edebiliyorsa sağlammış arkası
Para cezasını hapse de çeviremezmiyim girerim yatarım silinsin ceza gidip çalışıp da bunlara vermek zoruma giderDilin kemiği yok takılı kalma.😁
Sabıka yoksa umursamaKanka sicilim tertemiz ilk sicilim bu olacak gibi 2 3 k ceza yiyeceğimi umuyorum bende 50 k ceza vermeseler çok iyi olur
Şuan bilmiyorum da 20 TL olaa günlükPara cezasını hapse de çeviremezmiyim girerim yatarım silinsin ceza gidip çalışıp da bunlara vermek zoruma gider
İnşaallah bakalımSabıka yoksa umursama
Dava 1 sene sürer zaten itiraz eder durursun 5 sene sürer
Gelirse birkaç k ceza gelir
Avukata verecek para yine yok aga 😁Şuan bilmiyorum da 20 TL olaa günlük
5 k ya 250 gubmu yatacaksin 😁
Kanıtlaması kolay değil
Avukatr tut çözer onu
Cezan yoksa birşey olmaz
Ben arkadaşim avukata ana avrat küfür etmiştim,hakliydim,pust beni mahkemeye verdiİnşaallah bakalım
Birşey olmazAvukata verecek para yine yok aga 😁
Nasıl itraz ediliyor hiç bişey bilmiyorum agaBirşey olmaz
Uzlaşmayı kabul etme,ama takip et adresine filan gelsin sonuç tebligat filan ,itiraz et 5 sene surer
Kanka benimle aynı durumdasın işte bugun tebligat geldi bana küfür ettiğim kişi 50k para istiyor uzlaşmadım bakalım ne olacakBilen varsa yazabilir mi
Hakeme Twitter'da karaktersiz köpek filan yazmıştım dava etmiş bu ay içinde duruşmam var
Sicil tertemiz en ufak olay suç davam yok ne yapmam gerekir ne çıkar burdan?
Bana tebligat gelmedi polis aradı gittim ifade verdim e devlette duruşma günü gözüküyorKanka benimle aynı durumdasın işte bugun tebligat geldi bana küfür ettiğim kişi 50k para istiyor uzlaşmadım bakalım ne olacak
Kanka %100cash outla bonusta ekliyolar acBana da normal mesajdan eski kız arkadaşım hakaret küfür edip duruyor engelliyorum engellenenlerde 500 tane küfür hakaret ettiği mesaj var dava açabilir miyim