Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Muro çok boş adamsın yemin ederim bugün tam kaanat getirdim

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,237
9,772
113
Keşke çok kaznsam da atsam herkese biliyorum sayenizde oluyor bunlar da kime atayım ki

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Dost para dan daha değerli şeyler de vardır sen çok takıyorsun bazi şeyleri bizim paramız varmış gibi muamele ediyorsun bize yapma paramız olduğunda zaten seni görürüz bunun aksini kimse idda edemez zaten ben dun para kaybetmişim hani bana diyorsun bunlar yanlış hareketler

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,369
11,367
113
Dost para dan daha değerli şeyler de vardır sen çok takıyorsun bazi şeyleri bizim paramız varmış gibi muamele ediyorsun bize yapma paramız olduğunda zaten seni görürüz bunun aksini kimse idda edemez zaten ben dun para kaybetmişim hani bana diyorsun bunlar yanlış hareketler
Lan yarak kafası ben şuan kimden para istedimde sen böyle konusuyon şuan buradaki listeyi bile ben önerdim bak bakayım bı istek olmuşmu dün sana Bir şaka yaptık zoruna gitti heralde bundan sonra muhatap olmam daha kusura bakma

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Lan yarak kafası ben şuan kimden para istedimde sen böyle konusuyon şuan buradaki listeyi bile ben önerdim bak bakayım bı istek olmuşmu dün sana Bir şaka yaptık zoruna gitti heralde bundan sonra muhatap olmam daha kusura bakma
Olmaz zaten bb

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
@karagalak seni burda rezil edecekti dua et mesajlar silindi ama götlük bende ki seni herkese karşı savundum kuruş etmezmissin
Ben kimseden borc para almadım bana rol yaptırdi 1k verdi gelirse yari yarıya dedi ben de tm dedim adam bana borç dese katiyen almazdım ben bu forumda bir Allah in kulundan borc almadım almam da zaten bütün forum benim ne olduğumu bilir

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,369
11,367
113
Ben kimseden borc para almadım bana rol yaptırdi 1k verdi gelirse yari yarıya dedi ben de tm dedim adam bana borç dese katiyen almazdım ben bu forumda bir Allah in kulundan borc almadım almam da zaten bütün forum benim ne olduğumu bilir
Tm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...