- 4,012
- 1,424
- 113
Bol şanslar@aminisego teşekkürler
Bol şanslar@aminisego teşekkürler
O işler öyle.olur abi hahahahahaKazandida bizi siklemedi sağlık olsun![]()
Öyle değil beO işler öyle.olur abi hahahahaha
Neden noldu aqMuro çok boş adamsın yemin ederim bugün tam kaanat getirdim
Şaka yapıyoruz.olumÖyle değil be
Yavrum.2.kisi.belirledin ya at onlara yeterKeşke çok kaznsam da atsam herkese biliyorum sayenizde oluyor bunlar da kime atayım ki
Dost para dan daha değerli şeyler de vardır sen çok takıyorsun bazi şeyleri bizim paramız varmış gibi muamele ediyorsun bize yapma paramız olduğunda zaten seni görürüz bunun aksini kimse idda edemez zaten ben dun para kaybetmişim hani bana diyorsun bunlar yanlış hareketlerNeden noldu aq
Hakan foruma katkısı olan adamlara odul atKeşke çok kaznsam da atsam herkese biliyorum sayenizde oluyor bunlar da kime atayım ki
Lan yarak kafası ben şuan kimden para istedimde sen böyle konusuyon şuan buradaki listeyi bile ben önerdim bak bakayım bı istek olmuşmu dün sana Bir şaka yaptık zoruna gitti heralde bundan sonra muhatap olmam daha kusura bakmaDost para dan daha değerli şeyler de vardır sen çok takıyorsun bazi şeyleri bizim paramız varmış gibi muamele ediyorsun bize yapma paramız olduğunda zaten seni görürüz bunun aksini kimse idda edemez zaten ben dun para kaybetmişim hani bana diyorsun bunlar yanlış hareketler
Dost baştan beri takip edenleri seçtim daha çekim gelmediHakan foruma katkısı olan adamlara odul at
Olmaz zaten bbLan yarak kafası ben şuan kimden para istedimde sen böyle konusuyon şuan buradaki listeyi bile ben önerdim bak bakayım bı istek olmuşmu dün sana Bir şaka yaptık zoruna gitti heralde bundan sonra muhatap olmam daha kusura bakma
TmDost baştan beri takip edenleri seçtim daha çekim gelmedi
@karagalak seni burda rezil edecekti dua et mesajlar silindi ama götlük bende ki seni herkese karşı savundum kuruş etmezmissinOlmaz zaten bb
Bu olay ne bro ?@karagalak seni burda rezil edecekti dua et mesajlar silindi ama götlük bende ki seni herkese karşı savundum kuruş etmezmissin
Ben kimseden borc para almadım bana rol yaptırdi 1k verdi gelirse yari yarıya dedi ben de tm dedim adam bana borç dese katiyen almazdım ben bu forumda bir Allah in kulundan borc almadım almam da zaten bütün forum benim ne olduğumu bilir@karagalak seni burda rezil edecekti dua et mesajlar silindi ama götlük bende ki seni herkese karşı savundum kuruş etmezmissin
Ben olayın içeriğini diyememBu olay ne bro ?
TmBen kimseden borc para almadım bana rol yaptırdi 1k verdi gelirse yari yarıya dedi ben de tm dedim adam bana borç dese katiyen almazdım ben bu forumda bir Allah in kulundan borc almadım almam da zaten bütün forum benim ne olduğumu bilir
Anlat bekliyoruz@karagalak seni burda rezil edecekti dua et mesajlar silindi ama götlük bende ki seni herkese karşı savundum kuruş etmezmissin