http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Veresiye Limit

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
Beyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,292
534
113
Nakite çevrilmiyir a 101 de gecerli

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,977
1,339
113
Beyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim
Bi yakının alışveriş yapacaksa yapsın sana nakit versin yada sigara veriyordu bi ara şuan veriyor mu bilmiyorum sigara alıp tekele satabilirsin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,354
113

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
@Baba51 denen Battal hadi kredi kartı vs bozum için yazarsa sakın düşmeyin kendisi ağır dolandırıcıdır paranıza yazık olur Telegram Adresini yazar zaten size
Bozum yaptırdım dolandırıldım Allah kendisinden çıkarsın @Baba51

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
Hadi kredi kartı yatırım alan siteler mevcut mu ?

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,278
8,334
113
uption indiriyorsunuz pttnin kendi uygulaması sözleşme geliyor imzalayınca kullanıma açılıyor düzenli kullanırsınız 2000₺ de 75₺ masraf alıyor o kadar bu garanti yöntem dilerseniz hepsipay de varmış yükleyip çekebilirsiniz ama denemedim hiç

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
uption indiriyorsunuz pttnin kendi uygulaması sözleşme geliyor imzalayınca kullanıma açılıyor düzenli kullanırsınız 2000₺ de 75₺ masraf alıyor o kadar bu garanti yöntem dilerseniz hepsipay de varmış yükleyip çekebilirsiniz ama denemedim hiç
Bu artık olmuyor dostum

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
Bana acil lazım ya bildiğiniz yok mu promosyon alacağım

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,393
739
113
Bu dediğin hadi veresiye için mi öyleyse boşa dünya zarar etttik zaten kapattırcam heabıfa kapatcam koyarım boşa borçlanıyoruz tek borcum buna 19 k falan sahada yok bulaşmamak lazım hiçbirine

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,278
8,334
113
Bu dediğin hadi veresiye için mi öyleyse boşa dünya zarar etttik zaten kapattırcam heabıfa kapatcam koyarım boşa borçlanıyoruz tek borcum buna 19 k falan sahada yok bulaşmamak lazım hiçbirine
hayır veresiye olmaz sadece kart ayrıca kesinlikle bozumculara aldanmayın sigara alın kasiyer vermezse de üstünü çağırın 5 o geçmeyecek şekilde vermek zorundalar alın dilediğiniz Tekele gidin 3-4 lira altına alıyorlar