- 1,071
- 381
- 83
Beyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim
Bi yakının alışveriş yapacaksa yapsın sana nakit versin yada sigara veriyordu bi ara şuan veriyor mu bilmiyorum sigara alıp tekele satabilirsinBeyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim
Sigara alip satabilirsinBeyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim
Veresiye teklif etmeyin lutfen veresiye yoktür efendim😁😁😂Beyler 1500 tl limit var hadi veresiye limit diye geçiyor kredi veye kredi kartı degil bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen yazarsa sevinirim
Boşver 101i 201i ömer babaA101 e gir içerde bekle alışveriş yapacakların alışverişini yap onlardan al nakit![]()
Kassa hariç sitelere yüklenmiyor bende çok denemiştimHadi kredi kartı yatırım alan siteler mevcut mu ?
Kassa olmuyor artıkKassa hariç sitelere yüklenmiyor bende çok denemiştim
Bu artık olmuyor dostumuption indiriyorsunuz pttnin kendi uygulaması sözleşme geliyor imzalayınca kullanıma açılıyor düzenli kullanırsınız 2000₺ de 75₺ masraf alıyor o kadar bu garanti yöntem dilerseniz hepsipay de varmış yükleyip çekebilirsiniz ama denemedim hiç
uption oluyor Hepsiburadayı bilemem uption zaten resmi uygulama mecburen oluyorBu artık olmuyor dostum
Bu dediğin hadi veresiye için mi öyleyse boşa dünya zarar etttik zaten kapattırcam heabıfa kapatcam koyarım boşa borçlanıyoruz tek borcum buna 19 k falan sahada yok bulaşmamak lazım hiçbirineuption indiriyorsunuz pttnin kendi uygulaması sözleşme geliyor imzalayınca kullanıma açılıyor düzenli kullanırsınız 2000₺ de 75₺ masraf alıyor o kadar bu garanti yöntem dilerseniz hepsipay de varmış yükleyip çekebilirsiniz ama denemedim hiç
hayır veresiye olmaz sadece kart ayrıca kesinlikle bozumculara aldanmayın sigara alın kasiyer vermezse de üstünü çağırın 5 o geçmeyecek şekilde vermek zorundalar alın dilediğiniz Tekele gidin 3-4 lira altına alıyorlarBu dediğin hadi veresiye için mi öyleyse boşa dünya zarar etttik zaten kapattırcam heabıfa kapatcam koyarım boşa borçlanıyoruz tek borcum buna 19 k falan sahada yok bulaşmamak lazım hiçbirine