http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Neşelenelim !

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
186
61
28
namaz kılıyorum 5 vakit 300 400 k kuamr borcu odeyınce iddayı bırakcam amacım bu ondan sonra tek amacım ahiret hayatı için yasıcam 3 gunluk dunya ıcın mal mulk pesınde kosmucam helalımle evlensem para bırıktırıp cok ıyı olurdu zinaya düşmek ıstemıyorum 31 yasıma kadar temiz yasadım kız arkadas olmadan yaşadım bundan sonrada oyle yasamak ıstıyorum hobilerde nerdeyse bütün sporları yapabılırım ama su anda bu aşıdan dolayımı nedır kalpde birşeyler oluyor eskıden 19 20 yaslarımda askerden once sahada adım atmadı kyer bırakmazdım sımdı nefes nefese kalıyorum

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,248
15,698
113
Gelecekte daha rahat yaşayabilmek için sürekli didinirsin. Fakat belli bir yaşa gelince de zaten amacına kavuşsan da sağlığın gider. Hayatın özeti bu.

Sürekli birşeyler öğrenirsin, kendini geliştirirsin, yıllarını harcarsın ama ölünce herşey sıfırlanır. Hayat hem trajik hem komik. Çabalasan da olmaz, çabalamasan da olmaz. Her türlü anlamsız

Yani aslında dünyanın en boş insanıyla en dolu insanı arasında fark yok. Finalde ölüp sonsuzluğa karışıyorsun ve bu dünyadaki herşey değersizleşiveriyor bir anda
Dogru

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
dogru ama ölücem diyip herseyi bırakmakta hayattan zevk almasını engelliyor. saglıklı yasasanda yasamasanda sonuç aynı öleceğiz buna lafım yok ama sonuç ölüm olmasına rağmen hayaller, hedefler insana hayattan zevk almasını sağlar öbürkü türlü içtiğin sigaradan kazandıgın paradan, içtiğin biradan, yediğin yemekten, çocukları olanlar var çocugunu sevmekten yada bir kadını öpmekten bile zevk alamazsın

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,248
15,698
113
dogru ama ölücem diyip herseyi bırakmakta hayattan zevk almasını engelliyor. saglıklı yasasanda yasamasanda sonuç aynı öleceğiz buna lafım yok ama sonuç ölüm olmasına rağmen hayaller, hedefler insana hayattan zevk almasını sağlar öbürkü türlü içtiğin sigaradan kazandıgın paradan, içtiğin biradan, yediğin yemekten, çocukları olanlar var çocugunu sevmekten yada bir kadını öpmekten bile zevk alamazsın
Aglasam da yarali olsam hasta da olsam kadini öpmek her daim zevk verir 😃