http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Neşelenelim !

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,482
4,637
113
Futbol ve basket maçları izlemekten, geceleri film izlemekten keyif alınırım,
Günlük hayatımız inişli çıkışlı, devamlı bir koşuşturma içerisindeyiz
Neler yemekten keyif alırım, Mangalı çok severim, kremeli makarnayı çok severim
Hobilerim de, Futbol oynamak, tenis oynamak, yüzme, Ps oynamak, daha bir sürü şeylerden hoşluk oluyorum
Evcil hayvanım yoktur, bakmayı sevmem, beslemekten çok keyif alırım
Gününüz güzel geçsin dostlar..
Hemen hemen yarısı beni anlatıyor Bir tek cuma-cumartesi akşamları alkol içmeyi severim yazılmamış :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,586
50,640
113
Fikrimden geceler yatabilmirem
Bu fikri başımdan atabilmirem
Tekrar
Neyleyim ki sene çatabilmirem
Ayrılık ayrılıK aman ayrılık
Herbir dertten ala yaman ayrılık

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,103
27,312
113
Eskiden çok kitap okurdum saatlerce hemde çok keyif alırdım suan ise kitap yerine kupon yapmayı tercih ediyorum o yuzden sadece üzüldüğüm nokta kitap okuma aliskanligimin geri gelmesidir bu kadar

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,633
3,936
113
Futbol ve basket maçları izlemekten, geceleri film izlemekten keyif alınırım,
Günlük hayatımız inişli çıkışlı, devamlı bir koşuşturma içerisindeyiz
Neler yemekten keyif alırım, Mangalı çok severim, kremeli makarnayı çok severim
Hobilerim de, Futbol oynamak, tenis oynamak, yüzme, Ps oynamak, daha bir sürü şeylerden hoşluk oluyorum
Evcil hayvanım yoktur, bakmayı sevmem, beslemekten çok keyif alırım
Gününüz güzel geçsin dostlar..
Dost sen sürekli forumda oluyorsun sosyal hayatı nasıl yaşıyorsun? Hadi maç izlerken film izlerken bir yandan forumu takip edersin de zaten 3 kişi var forumda sen futbol tenis yüzme üstüne de ps patlatsan forum ref linkli konu dolar 5 dakikada :D

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
482
83
Bir kumarbaz icin neşesi olması için ilk parası olması gerekiyor o yoksa hersey eksik 80 De tek gole girip gelmesi çok eğlenceli ve slot oynarken iyi para ödemesi vereceğini anlayınca big win ekranlarıni kalan spinleri bitene kadar izlemek 😀

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,763
9,353
113
Enfes gitar çalarım arpej, solo, ritim hersey var. Enstrüman çalabilen var mı arkadaşlar

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
1,422
113
8-4 bildiğimiz devlet memuru mesaisi.
Zamanın çoğu kumar, yürüyüş, sigara ve çay ile geçiyor.
Bu aralar bu şarkıyı dinliyorum sana da tavsiye ederim @Shellac 😂😂😂

Yine Kış geldi sokaktaki hayvanlara üzülüyorum.

sinano63

YUMLU,ya Kalın Gelen Adam…
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
624
93
Merhabalar Dostlar....

Nelerden keyif alırsınız
Günlük hayatınız nasıl akıyor
Neler yemekten hoşlanırsınız
Hobileriniz nelerdir
Evcil hayvanlarınız var mıdır

Not:
Saygı çercevesinde yorumlar yapılsın, kimsenin kalbi kırılmasın,
İçini dökmek isteyen, muhabbet ederek rahatlayan dostlara selam olsun
Gününüz güzel, hayatınız mutlu, neşeniz bol olsun dostlar...
kumar oynamak ve kazanmaktan
kumar oynayarak
kumar oynarken patates yemek
kumar oynamak
yok

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
371
63
kumar oynamak ve kazanmaktan
kumar oynayarak
kumar oynarken patates yemek
kumar oynamak
yok
Hobim ve fobim yok ama korkulu rüyalarım var patateslerimin yere düşmesi veya bitmesi😭😭😭😭😭😭 lütfen patatesler tükenmesin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,780
2,833
113
Paramiz olsa hayattaki zevkler ve renkler bitmez
Gelecekte daha rahat yaşayabilmek için sürekli didinirsin. Fakat belli bir yaşa gelince de zaten amacına kavuşsan da sağlığın gider. Hayatın özeti bu.

Sürekli birşeyler öğrenirsin, kendini geliştirirsin, yıllarını harcarsın ama ölünce herşey sıfırlanır. Hayat hem trajik hem komik. Çabalasan da olmaz, çabalamasan da olmaz. Her türlü anlamsız

Yani aslında dünyanın en boş insanıyla en dolu insanı arasında fark yok. Finalde ölüp sonsuzluğa karışıyorsun ve bu dünyadaki herşey değersizleşiveriyor bir anda

Son düzenleme:

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
429
83
Gelecekte daha rahat yaşayabilmek için sürekli didinirsin. Fakat belli bir yaşa gelince de zaten amacına kavuşsan da sağlığın gider. Hayatın özeti bu.

Sürekli birşeyler öğrenirsin, kendini geliştirirsin, yıllarını harcarsın ama ölünce herşey sıfırlanır. Hayat hem trajik hem komik. Çabalasan da olmaz, çabalamasan da olmaz. Her türlü anlamsız

Yani aslında dünyanın en boş insanıyla en dolu insanı arasında fark yok. Finalde ölüp sonsuzluğa karışıyorsun ve bu dünyadaki herşey değersizleşiveriyor bir anda
Öyle dost o yüzeen allah sağlık versin gerisi bir şekilde halıluyor

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
427
83
Güzel konu dostum😎

Dünya o kadar yaşanmaz bir yere gidiyor ki,artık bir selam bir hatırlanma bile insanı mutlu ediyor,bir güzel sözü,bir tatlı kelamı birbirimizden eksik etmeyelim dostlar,kalpler dokununca,hayat paylaşınca Güzel,zamanı kullanmak,anı yaşamak,iyisiyle kötüsüyle tebessüm ile bakmak olmalı hobilerimiz,bir muhabbet kuşum var annem keşke bizim kuşumuzda konuşsa başka bir şey istemem diyordu şimdi benden daha iyi konuşuyor bazen annemin yeter sus diye bağırdığını duyuyorum😂🤣kocaman bir tebessüm ile her gününüz bir diğerinden Güzel,Her nefesiniz bir diğerinden sağlıklı olsun dostlar😎

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,679
1,634
113
hayattan hiç zevk alamıyorum maalesef günlük hayatım öğlen 16-17 sularında uyandığım için gece başlıyor genellikle gece kafelere gidiyorum eskisehir hareketli semt. Yemek konusunda bamya kesinlikle yemem pırasa yemem yeşil soğandan nefret ederım daha çok etçi taraftayım sebze pek sevmem. Hobim günde 10 saat League of Legends oynamak ve oyun chatinde insanlarla sövüşmek olabilir, oyun oynarken yemek yemekte hobilerimden biri ayrıca. Evcil hayvanım yok hoşlanmam kedi köpekten fazla haz etmem. Sende durumlar nasıl modum :)
Sonuna vayvasino bankadır yazmayı unutmuşsun

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
132
43
Biram olsun her gün 5000 tl nakit olsun hayat böyle güzel 😆

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
147
43
Şimdi şöyle bir durum var: Ben bir bonus avcısıyım. Sabah alarm çalmaz, cüzdanım çalınmaz (içi boş çünkü), ama o "Hoş Geldin Bonusu" var ya, işte o beni yataktan fırlatan tek şey. Her gün bir kaşif gibi, Amazon ormanında kayıp bir tapınak arar gibi, internetin derinliklerinde bonus kovalıyorum.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Şimdi şöyle bir durum var: Ben bir bonus avcısıyım. Sabah alarm çalmaz, cüzdanım çalınmaz (içi boş çünkü), ama o "Hoş Geldin Bonusu" var ya, işte o beni yataktan fırlatan tek şey. Her gün bir kaşif gibi, Amazon ormanında kayıp bir tapınak arar gibi, internetin derinliklerinde bonus kovalıyorum.
aylık bonuslardan ortalama ne kadar kazanç getiriosun merak ettim.