cs ne oluyor kanka tam olarakc
cs sitesine atıp kripto ile çekebilirsin 1 x çevrim yapman lazım
cs ne oluyor kanka tam olarakc
cs sitesine atıp kripto ile çekebilirsin 1 x çevrim yapman lazım
cs site ne dostumc
cs ye yatır kanka kripto çek
dost cs sitesi hangisi yawc
cs ye yatır kanka kripto çek
Global support ekibine yazmayı dene, Rus ekibine veya İngilizce'ye.Aman aman dunden beridri 45k yatirdim kartla benden kesilmemiş ekstre istiyorlar ve tam olarak ne istediklerini bile bilmiyorum. Bi yardımcı olsana ka ka haldersek sana güzellik yaparim . Kaldi para icerde cekemiyorum kisitlama koymuslar hesaba
Markete gidip alışveriş yapıyorlar, %50-55 den vs yapanlar var.Bu veresiye limiti nakite çeviren var mı
Valla bana nakit lazım altın var onu bozdurmak istemiyorum ama alışveriş yapmadan nakit lazımMarkete gidip alışveriş yapıyorlar, %50-55 den vs yapanlar var.
Orası neresi kanka. Benden kartın ekstresini istiyorlar yatirdigim tutar gozukucek sekilde ama ekstre ayin 25 inde kesildigi icin dünkü hareketler gelecek ayin 25 inde gozukucek onu anlatamadim onlara napmak gerek sen bilirsin ins cozeriz 45k yatırdım duruyor para oylece ordaGlobal support ekibine yazmayı dene, Rus ekibine veya İngilizce'ye.
nakıte cevıren var ben daha once bozdurdum ama yuzde 70 den bozuyorlarBu veresiye limiti nakite çeviren var mı
Detay verir misinnakıte cevıren var ben daha once bozdurdum ama yuzde 70 den bozuyorlar
veresiye limiti kullanıyorlar işte alışveriş yapıyorlar sana nakıt atıyor yapacağın işlemde yüzde 70 ödemee yapıyorlar 1k da 700 tl ödeme alıyonDetay verir misin
Kanka bi cozum yolu bulalim 1 ay bekleyemem dunya faiz binicek bu paraya guzellik yaparim dost yeterki cikalim su isin icindenGlobal support ekibine yazmayı dene, Rus ekibine veya İngilizce'ye.
Kanka bi cozum yolu bulalim 1 ay bekleyemem dunya faiz binicek bu paraya guzellik yaparim dost yeterki cikalim su isin icinden
Kanka Security bölümü harici hicbiri ilgilenmez hesap kisitinin kalkmasi icin bunlarin onaylamasi gerekiyormus ama bunlar ilgilenmiyor abuk subuk yazıyorlar[email protected] buraya mail at İngilizce, cc'ye de bunu koy [email protected]
O zaman cc'ye bunu da koy [email protected]Kanka Security bölümü harici hicbiri ilgilenmez hesap kisitinin kalkmasi icin bunlarin onaylamasi gerekiyormus ama bunlar ilgilenmiyor abuk subuk yazıyorlar
Paycell e at oradan kassaya çekDeğil, en az 1 senelik ben de oradan denedim.
Kanka dm bakarmsnO zaman cc'ye bunu da koy [email protected]
kanka göstererek anlatmam lazım kasa açma sitesidos
dost cs sitesi hangisi yaw