Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı

ankarali179

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
59
28
İki gün önce uption ile çektim kardeşim. 2 bine 80 lira kadar kesinti oldu.

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
587
113
paycell at oradan paparaya çek hadi kredi kartı ise

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,072
113
Bu Hadiye bı gireyim dedim 900 kusur para vardı hesapta direk banka hesabıma çektim geldi kredi yada kart kullanmıyorum para nerden geldi onuda bilmiyorum bilgisi olan var mı?

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,072
113
Yani daha önce başına aynı şey gelen

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
1,072
113
Ulan ben göndermişim mk. 5 6 ay önce yanlış iş Bankası hesabima gönderiyorum diye oraya atmışım bide üstüne 1 lira daha atmışım yanlış gönderdim iade edermisin diye bankadanda talep oluşturmuştum yanlış kişiye gönderdim iptal edin diye abi helal para böyle oluyor işte dönüp dolasip buluyor yerini :D

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Ulan ben göndermişim mk. 5 6 ay önce yanlış iş Bankası hesabima gönderiyorum diye oraya atmışım bide üstüne 1 lira daha atmışım yanlış gönderdim iade edermisin diye bankadanda talep oluşturmuştum yanlış kişiye gönderdim iptal edin diye abi helal para böyle oluyor işte dönüp dolasip buluyor yerini :D
Vay be 900 liram yanlışlıkla bi yere gitse 3 ay peşini bırakmam 😁

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,263
113
Nasıl atacaz limit var kredi kartta bi yardımcı olurmusunuz
dost a101den isimsiz kart alıcaksın 5tl uygulamada kart al yerinden mağazadan alı seçiceksin bi kod vericek sana o kodu kasadaki arkadaşa söyliceksin kartı getirince 5tlye alıcan limitine eklenicek 5tl zatn sonra kartın üstünde bilgiler var zaten uygulamadada görünür jojobette kredi kartı yöntemiyle yatır çek bu kadar jojobet olmazsa sekabete gir orda 1kat çevir çek

Ruud42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
379
78
28
dost a101den isimsiz kart alıcaksın 5tl uygulamada kart al yerinden mağazadan alı seçiceksin bi kod vericek sana o kodu kasadaki arkadaşa söyliceksin kartı getirince 5tlye alıcan limitine eklenicek 5tl zatn sonra kartın üstünde bilgiler var zaten uygulamadada görünür jojobette kredi kartı yöntemiyle yatır çek bu kadar jojobet olmazsa sekabete gir orda 1kat çevir çek
Kartı aldım siteye yatırım yapamadım kapalı kart diyor yatırım yaparken kredi kart sectigimde

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
Kartı aldım siteye yatırım yapamadım kapalı kart diyor yatırım yaparken kredi kart sectigimde
benim uzun süredir oynadığım bir site var oraya atınca oldu ordan kripto olarak çekim yaptım cs sitesi bilmiyorsan gösteririm hocam