- 1,490
- 187
- 63
Kabul ediyor bu site
Kabul ediyor bu site
OlmuyorKabul ediyor bu site
Site kabul ediyor dediler knkEn avantajlı nasıl nakite çevirebiliriz bunu papara kabul etmiyor, siteler etmiyor, anca hepsiburada'dan razor gold alınıyor orada da silkeleniyoruz.
rexbet'i bilmiyorum şimdi atsam çekerken dert olur, gelişi uzun sürer zart zurt.Site kabul ediyor dediler knk
Başka site yokmu kabul eden vardır illlaki bilen biri vardır knkrexbet'i bilmiyorum şimdi atsam çekerken dert olur, gelişi uzun sürer zart zurt.
Yapmaaaaaa kanka kimsenin üstüne bişey yıkma laKral aileden birine yapsam kartını ben gidip alabilirmiyim peki sadece kart sahibimi gidip alabilir
Ben 1xbete yatırıyorum alıyor hadi kredi kartındanrexbet'i bilmiyorum şimdi atsam çekerken dert olur, gelişi uzun sürer zart zurt.
Sen dedin diye denedim, olmuyor bende. Para yatırma iptal edildi diyip duruyorBen 1xbete yatırıyorum alıyor hadi kredi kartından
Yatırım kısmından MasterCard bölümünden yatırıyorum ben 2-3 kere denedim hepsinde onayladı. Kartın yeni mi?Sen dedin diye denedim, olmuyor bende. Para yatırma iptal edildi diyip duruyor
Değil, en az 1 senelik ben de oradan denedim.Yatırım kısmından MasterCard bölümünden yatırıyorum ben 2-3 kere denedim hepsinde onayladı. Kartın yeni mi?
Hmm bende oluyor bilemedimDeğil, en az 1 senelik ben de oradan denedim.
Ben yatirdim noldu 30 saaten fazladir hesab kısıtlı . 45k yatırdım bide kartla kanka 1xYatırım kısmından MasterCard bölümünden yatırıyorum ben 2-3 kere denedim hepsinde onayladı. Kartın yeni mi?
cs sitesine atıp kripto ile çekebilirsin 1 x çevrim yapman lazımreisler iş bankası kredi kartı nasıl nakite çevircem
cs ye yatır kanka kripto çekDeğil, en az 1 senelik ben de oradan denedim.
Aman aman dunden beridri 45k yatirdim kartla benden kesilmemiş ekstre istiyorlar ve tam olarak ne istediklerini bile bilmiyorum. Bi yardımcı olsana ka ka haldersek sana güzellik yaparim . Kaldi para icerde cekemiyorum kisitlama koymuslar hesabaSen dedin diye denedim, olmuyor bende. Para yatırma iptal edildi diyip duruyor