http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,425
1,697
113
Eve gelemez diyenler rüya görüyorlar bal gibide geliyorlar eve ha evden birşey alma olayı falan yok ama eve geliyorlar polisle beraber daha geçen ay ben yaşadım aynı durumu 35k borç için

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,958
656
113
Eve gelemez diyenler rüya görüyorlar bal gibide geliyorlar eve ha evden birşey alma olayı falan yok ama eve geliyorlar polisle beraber daha geçen ay ben yaşadım aynı durumu 35k borç için
Dogru geliyorlar hatta haciz memuru avukatla anlas iki üç ay 10k 20 k ode anlasma yoluna gıt dedi tavsıyede bulundular ama avukat cok yanasmadı bende maasdan kesersınız baskada bısey yok dedim butun paralarım bınance globalde dedım alabılıyorsanız orayada haciz koydurun alın dedim bi daha eve gelecekler dedi bende geldınız gıbı gıdersınız dedım zaten maasdan alıyorsunuz artı anlasmaya varmayan sızsınız dedım

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,958
656
113
Dogru geliyorlar hatta haciz memuru avukatla anlas iki üç ay 10k 20 k ode anlasma yoluna gıt dedi tavsıyede bulundular ama avukat cok yanasmadı bende maasdan kesersınız baskada bısey yok dedim butun paralarım bınance globalde dedım alabılıyorsanız orayada haciz koydurun alın dedim bi daha eve gelecekler dedi bende geldınız gıbı gıdersınız dedım zaten maasdan alıyorsunuz artı anlasmaya varmayan sızsınız dedım
Kıdacası eve geliyorlar masraf yazıyorlar 10 15 k civarı yanı 4 ayda bir gelse bıtmez borc hesabı

kimmiskibu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
216
43
50bin için eve polis getirtip kendini rezil etme insanlara, konuş bankayla ya da avukatınla taksite bağla reis

tgmuri

Üye
Yeni Üye
26
8
3
kardeşim üzerine maaşın varsa %10 u kesebilecekelr yeni kanunla birlikte hiç sıkıntı etme bende 5 sene boğuştum bunlarla

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
180
63
Ağa benimde soyluavmye borcum var yarın icra başlatılacak dediler baslatilirsa süreç nasıl işliyor bilen var mı eve gelirler mi üstüme bir şey yok şu an çalışmıyorum maaşlı bir işim de yok aile evinde kaliyorum
Ne kadar gecikmen var soylu

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Bu soyluavm çok karaktersiz üzerine tapu görünce evi sattırmaya çalışıyor hiç bulasmayın Soylu avmyr