- 2,425
- 1,697
- 113
Eve gelemez diyenler rüya görüyorlar bal gibide geliyorlar eve ha evden birşey alma olayı falan yok ama eve geliyorlar polisle beraber daha geçen ay ben yaşadım aynı durumu 35k borç için
Dogru geliyorlar hatta haciz memuru avukatla anlas iki üç ay 10k 20 k ode anlasma yoluna gıt dedi tavsıyede bulundular ama avukat cok yanasmadı bende maasdan kesersınız baskada bısey yok dedim butun paralarım bınance globalde dedım alabılıyorsanız orayada haciz koydurun alın dedim bi daha eve gelecekler dedi bende geldınız gıbı gıdersınız dedım zaten maasdan alıyorsunuz artı anlasmaya varmayan sızsınız dedımEve gelemez diyenler rüya görüyorlar bal gibide geliyorlar eve ha evden birşey alma olayı falan yok ama eve geliyorlar polisle beraber daha geçen ay ben yaşadım aynı durumu 35k borç için
Kıdacası eve geliyorlar masraf yazıyorlar 10 15 k civarı yanı 4 ayda bir gelse bıtmez borc hesabıDogru geliyorlar hatta haciz memuru avukatla anlas iki üç ay 10k 20 k ode anlasma yoluna gıt dedi tavsıyede bulundular ama avukat cok yanasmadı bende maasdan kesersınız baskada bısey yok dedim butun paralarım bınance globalde dedım alabılıyorsanız orayada haciz koydurun alın dedim bi daha eve gelecekler dedi bende geldınız gıbı gıdersınız dedım zaten maasdan alıyorsunuz artı anlasmaya varmayan sızsınız dedım
Maaşın varsa gelmezlerEve gelemezlermi reis
Ne kadar gecikmen var soyluAğa benimde soyluavmye borcum var yarın icra başlatılacak dediler baslatilirsa süreç nasıl işliyor bilen var mı eve gelirler mi üstüme bir şey yok şu an çalışmıyorum maaşlı bir işim de yok aile evinde kaliyorum
Üzerine tapu olan adam böyle ucuz borçlarla kendini yakmamalı yakmaz benceBu soyluavm çok karaktersiz üzerine tapu görünce evi sattırmaya çalışıyor hiç bulasmayın Soylu avmyr
Ben uyarmak istedim dost heryere borcu olsun ama o karaktersizlere olmasın kimsenin borcuÜzerine tapu olan adam böyle ucuz borçlarla kendini yakmamalı yakmaz bence
Aynen bu soylu ne tarz bir şey ev kur gibi mi ? Örneğin telefon alıyorlar gidip başka telefoncuya satıyorlar ?Ben uyarmak istedim dost heryere borcu olsun ama o karaktersizlere olmasın kimsenin borcu
Evkur gibi bir mağaza ama çok şerefsiz lerAynen bu soylu ne tarz bir şey ev kur gibi mi ? Örneğin telefon alıyorlar gidip başka telefoncuya satıyorlar ?
2 ayNe kadar gecikmen var soylu
Yoksa sende mi bulaştın canını zor mu kurtardın dostEvkur gibi bir mağaza ama çok şerefsiz ler
7 sene önce bulaşmıştım zor kurtuldumYoksa sende mi bulaştın canını zor mu kurtardın dost
Kaç gün gecikme var benim yaklaşık üç ay olacakBu soyluavm çok karaktersiz üzerine tapu görünce evi sattırmaya çalışıyor hiç bulasmayın Soylu avmyr
Ben kapattım çoktan dostKaç gün gecikme var benim yaklaşık üç ay olacak
Eve gelme işi yokBeyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
3 ncü ay gelmeden aradılar mı benim 29 nda üç ay olacak 1600 ödeme bulırsam iki ay düşürecdğim ama benim bi 50 ödemem var topmsm 25 30 civarı borç var
Kardeşim arıyolar mı beni aramadılar evkur ve soylu hep sınırda gidiyorumBen kapattım çoktan dost