http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,174
1,076
113
Aynen öyle aradıklarında da ödeme sözü vermesin hayatı kararir hapse kadar gider
Aynen öyle onu unuttum ses kaydı da delil olarak sayılabiliyor aradıklarinda ödeyemiyorum ne yaparsanız yapın de.
Hatta beni böyle arayıp durmayın psikolojimi bozdunuz şikayet edeceğim de ben öyle diyordum. Kişisel huzurun bozmasına sebep oldukları için böyle bir hakkın da var
Ben 7 tane bankaya takmıştım kardeşim
Bu olaylara cok hakimim
Simdi şükürler olsun Allaha can borcum kaldı
Bütün borçlarım varlık şirketine devir olmuştu onlarla ulzaşıp borçların değerinin cok cok altına anlaşıp kapattım hepsini

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
1,351
113
Aynen öyle onu unuttum ses kaydı da delil olarak sayılabiliyor aradıklarinda ödeyemiyorum ne yaparsanız yapın de.
Hatta beni böyle arayıp durmayın psikolojimi bozdunuz şikayet edeceğim de ben öyle diyordum. Kişisel huzurun bozmasına sebep oldukları için böyle bir hakkın da var
Ben 7 tane bankaya takmıştım kardeşim
Bu olaylara cok hakimim
Simdi şükürler olsun Allaha can borcum kaldı
Bütün borçlarım varlık şirketine devir olmuştu onlarla ulzaşıp borçların değerinin cok cok altına anlaşıp kapattım hepsini
Kral biseu sorucam icraya giden borçlu banka hesabına borç ödenir mi yoksa sadece icra dairesi ve avukatın verdiği ibananlara mi o borçlu Ibana yatirsak borctan düşer mi

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
1,351
113
Bilen yazsın beyler

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Kral biseu sorucam icraya giden borçlu banka hesabına borç ödenir mi yoksa sadece icra dairesi ve avukatın verdiği ibananlara mi o borçlu Ibana yatirsak borctan düşer mi
Hangi şirket ise onlar WhatsApp tan iban atıyor ödüyorsun sonra kaldiriyorlar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Dikkat et dolandırıcılara kaptırma resmi numaralarını arayıp teyit ettir

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,566
1,351
113
Senin şahsi mi şirket mi
Şahsi kaedesim Finansbank dan icra avukatlik evede geldiler en kısa sürede odicem diye godnerdim yazıp bir ay geçti üstünden o borçlu olduğum Ibana yurtdışından arkadaş para attı o borçtan dusmezmi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Şahsi kaedesim Finansbank dan icra avukatlik evede geldiler en kısa sürede odicem diye godnerdim yazıp bir ay geçti üstünden o borçlu olduğum Ibana yurtdışından arkadaş para attı o borçtan dusmezmi
Açıklamaya detaylı bir şekilde yazmıssa borç şu bu ödemesi diye belgeleyip halledersin aksi takdirde hiçbir işe yaramaz

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
568
113
40 milyon icra dosyası olduğu için hükümet yeni yasa çıkardı asgari ücrete kadar %10 kesilecek yüksek maaş alanlardan %60 a kadar kesilecek kademeli olarak asgari ücretli den 2200 kesilecek yani

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
186
61
28
Bu kansız kitapsız bankalar kredi vermese kimsenin borcu olmazdı faiz haram sistem

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,554
1,233
113
Rahat ol. Artık öyle çatkapı eve gelme olayı bitti. Mahkeme kararı çıkartmaları lazım. Ayrıca eve gelecek olanların harcırahını yol masrafını vs her türlü masrafını yatırmaları gerekiyor. Tüm bunlara rağmen gelseler bile evde altın para değerli kağıt antika tarzı bişey yoksa babayı alıp tıpış tıpış gtlerine baka baka giderler. 2023 kanun değişikliğiyle ev haczi mazi oldu

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
113
43
Eve gelme olayı yok artık sadece maaşına konarlar 4 te 1 ine
Geliyorlar kanka , issizken eve 2 kadın geldi buyurun kahve icelim dedim iceriye girmediler., ev benim degil üstüme birsey yok dedim , çekip gittiler , ama maaşın 4 te 1 i haciz ssk liysan

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,989
4,909
113
Eve gelme olayı yok artık sadece maaşına konarlar 4 te 1 ine
Eve gelme olayi var hemde 2 kez evin her köşesini fotoğraflıyorlar, hangi gezegende yaşıyorsun, daha geçen ay kardeşim için geldiler, 450 k borç için 5 milyonluk evi satışa çıkarma pesindelerdi, ben de direk avukat tuttum icra avukatı, arayıp duruyorlardı, güzelce benzettim bir daha arama avukata verdim dedim davayı açtım bekliyorum, bilmeden konuşmayalım, hatta evde yoksan polis nezaretinde kapıyı Çilingirle açma yetkileri bile var

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
154
43
Akbank 9 bin borç varlık fonuna devir oldu bı kaç ay önce

Şimdi yapikredi bankami aradım maaşıma haciz gelirmi dedim
Asla öyle bir durum olamaz maasinizi haczedemez başka para girişi olursa alır dedi bilginize

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,005
303
83
Benim 55 k haciz vardı 90 k oldu faiz avukat ücreti şimdi maaştan ödüyorum 50 k daha var yani ana para borcu kaldı önce diğerlerini ödedim geçmiş olsun borca dikkat et

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Eve gelme olayi var hemde 2 kez evin her köşesini fotoğraflıyorlar, hangi gezegende yaşıyorsun, daha geçen ay kardeşim için geldiler, 450 k borç için 5 milyonluk evi satışa çıkarma pesindelerdi, ben de direk avukat tuttum icra avukatı, arayıp duruyorlardı, güzelce benzettim bir daha arama avukata verdim dedim davayı açtım bekliyorum, bilmeden konuşmayalım, hatta evde yoksan polis nezaretinde kapıyı Çilingirle açma yetkileri bile var
Valla kardeşim üstüne ev varsa bende gelirim tabi biz normal fakir insanlardan bahsediyoruz

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Geliyorlar kanka , issizken eve 2 kadın geldi buyurun kahve icelim dedim iceriye girmediler., ev benim degil üstüme birsey yok dedim , çekip gittiler , ama maaşın 4 te 1 i haciz ssk liysan
Benim 6 tane haczim var kimse eve gelmedi direk maaş a haciz koyuyorlar