Dipnot: Modlardan ricam bu konu hiçbir şekilde amacından sapıtılmayacaktır bu yüzden silinmemesini rica ediyorum, tek amacım artık kazanmak kazandırmak.
Herkese selam bir dünya markası olmak gerçekten huzur verici benim için bunu söyleyerek başlayayım. An itibari ile ufak para nasıl katlanır, bakiyem ne kadar olduğunda ne yapmalıyım , slot mu rulet mi buz hokeyi mi aba ligi mi hepsini teker teker açıklayacağım sizlere.
Bu konuyu okuyan herkes elindeki 40 50 ₺ paralarını en az 3 5 bin yapacak ve birkaç gün sonra kaybedecekler . Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kumarda kaybetmemenin hiçbir yolu yok bunu iddia eden yalan söyler fakat kazanmak çok zor bir şey değil tek yapmak gereken sabırlı olmak. Örneğin ben 40 TLyi 8 k yaptım sonra Slotta 100 oldum ama hırsım yüzünden kaybettim bunu yaşamayacağız artık bu paralar hep cebimize gidecek emin olun.
Bu konu bu forum için bir pırlanta değerinde olacak yıllar sonra dahi hatırlanacak. Kumarda kazanmanın formülünü veriyorum bir kaç dakika içerisinde herkes toplansın şakası yok bu işin kazandığınızı geri vermekten bıkmadınız mı? Ben bıktım ve sabır nedir bunun da cevabını hep beraber öğreneceğiz.
20 dakikaya geliyorum