- 11,100
- 4,463
- 113
Bak ben sana çok güzel taktik vereyim sporda oynarsın slotta onu bunu bilmem fakat spor maçlarında şike yoktur demen çok komik şike yaygın isim aslında biz buna ayar diyoruz baskette özellikle 0.5 le yatanlar tonla olmuştur futbolda da değişik değişik şeyler misal bir maça iy 0.5 üst oynayıp ilk yarı 0-0 bitip de 2. Yarı başladığında 46-50 arası gol oluyorsa kusura bakma ama o maçta bir ibnelik vardır slota gelelim eğt ye küçük kasa girilmez doğru 5 dk değil 1 dk da bitersin bir de şunu bil slotta hangi oyuna girersen gir önce bi yoklarsın ufak betlerle eğer ki 3-5 farklı bet değişmene rağmen oyun vermiyorsa vermez 0 larsın çok çok yaşadım bunu ki çoğu kişi de bu dediklerimi onaylıcak pragmatic diyosun 1 betle 2-3 betle ne kazanacaksın? Maks win mi alıcağını sanıyorsun. Bak ne diyorum bir slot vermiyorsa vermiyordur zorlamıcaksın.Amacıma ulaştım 4 kisi dm attı bana anlatır mısın dinlemek istiyorum diye. 4 kişi 4 kişidir elbet bu yazdıklarım işlerine yarar yıllarca bende kazanıp kaybettim ama okumaya değer