- 9,397
- 3,284
- 113
Bayer munih ilk yari 1.5 ust
Sino ne dediyse o tertip, hem üst hem kg olurÖnce şu italyayi getirtelim geri kolay
Bunuda not alalım mantikliBayer munih ilk yari 1.5 ust
Var 1000 senenin bankosuyduVay anasını ilk yarıda 10 korner çıkmış![]()
Hatay-düzce 3.5 üst alabilirsinArkadaşlar size zahmet bu mesajı okuyan herkes bugün param olsa su maça basardim diyeceği günün bankosu olarak gördüğünüz oranın önemi yok ama 3.40 4.50 gibi oranlarda olmaz tabiki o tür aklınızdan geçen tuh ya para oalcaktiki şu maç kaçmaz diye aklınızdan varsa yazarsanız size zahmet akşam 19 za kadar vaktimiz var olurda kazanırsak maç veren maçını aldığımız kardeşlerle paylaşılmaya hazırız hem biz faydalaniriz hemde görüp oynayan arkadaşlar olur olur birşeyler yani
Karşılıklı gole kaldık la favori dep bu nasıl isKalan 1
Nasıl kg 2.5 üst aldın yaKarşılıklı gole kaldık la favori dep bu nasıl is
Yok hani yetisemeyip üst aldım ya ondan dedim şuan hesap aynı k.g olursa kupon tutarNasıl kg 2.5 üst aldın ya
AynenYok hani yetisemeyip üst aldım ya ondan dedim şuan hesap aynı k.g olursa kupon tutar
İlk Mac won @Asci55 samsundayiz mikrofon sendeSpezia 3 0 won
Bazen her işte kısmet vardır fedo geç görmesen lose olabilirdi sevindim tebrikler ilk maç içinİlk Mac won @Asci55 samsundayiz mikrofon sende
ilk yarıdan yapabılırdık ama yagmur yagıyor fena şekilde 2.yarı olur gibiİlk Mac won @Asci55 samsundayiz mikrofon sende
Valla ilginç brescia yüzde 65 topla oynama yüzdesi 12 kornerle oynauyor 3-0 yenikBazen her işte kısmet vardır fedo geç görmesen lose olabilirdi sevindim tebrikler ilk maç için