- 23,170
- 12,253
- 113
Tamam dostSino nasıl bir güven bu dost biz İtalya maçlarına evi arabayı satıp 1.5 alt alıyoruz![]()
Tamam dostSino nasıl bir güven bu dost biz İtalya maçlarına evi arabayı satıp 1.5 alt alıyoruz![]()
Valla ben görmedim bı baktım 15 dm var dedim bende para yok bu kadar dm hayra alamet değilgormezdı o onu dost 60 lıra ıcerı soktun distini
Senin dickin sağolsun en fazla kaybederiz ne ilk olur ne sonParam olsa basardım sadece
Hatay düzce 2.5 üst 1.80
Go ahead helmond 2.5 üst 1.68
Hannover dortmund 2.5 üst 1.50
Liverpool ms ev sahibi 2.5 üst oynardım aga.
Mackolik orani 2.14
Saat 21.00 Freiburg St Pauli 3.5 üst @Federal42
Bunalrdab bir kombin çıkarıp geliyorum dostlarSAMSUNSPOR 2.5 ÜST Fedo
ordan kombıne yapacagına gozu kapalı 5 tane sec gelme ıhtımalı daha yuksek dostBunalrdab bir kombin çıkarıp geliyorum dostlar
Buyrun beyler bol şans go ahlet ve hamburg maçlarını bulamadım beyler unarim gelir @Sino16 bir gol çıkmış maçtan bende 2.5 üst aldimBunalrdab bir kombin çıkarıp geliyorum dostlar
Bol şanslarBuyrun beyler bol şans go ahlet ve hamburg maçlarını bulamadım beyler unarim gelir @Sino16 bir gol çıkmış maçtan bende 2.5 üst aldim
Bol şans fedoBuyrun beyler bol şans go ahlet ve hamburg maçlarını bulamadım beyler unarim gelir @Sino16 bir gol çıkmış maçtan bende 2.5 üst aldim
Biz tek başına 3 atarızBuyrun beyler bol şans go ahlet ve hamburg maçlarını bulamadım beyler unarim gelir @Sino16 bir gol çıkmış maçtan bende 2.5 üst aldim
Şansımız yanımızda olsun dostBunalrdab bir kombin çıkarıp geliyorum dostlar
Kiminle dans ettiğini maç sonunda görürsün tertip@Dinyepers bu kupon gelirse tümünü saat 21 deki maça 3.5 alt alacağım dost
Bol şans dost@Distin kesene bereket dost umarım şanslı gelir paran hepimiz faydalaniriz
Önce şu italyayi getirtelim geri kolayKiminle dans ettiğini maç sonunda görürsün tertip