- 9,978
- 11,151
- 113
Dost bence ufak miktar aynı maça 2.5 üst al. 1 gol daha gelir.BEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Dost bence ufak miktar aynı maça 2.5 üst al. 1 gol daha gelir.BEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Sakin ol dost küsürato iy 2.5 at çerezlik dursun 7KBEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Haydi inşallahBEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Melbourne v maçı ilk yarı 1 üst al tüm kasa 1.50 küsür oran 100kya ulaşBEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Bak mesela o maça örnek veriyorum iy 2.5 üst al 10k bas misal diyorum ama o maç değil illa böyle ilerlesen 2 kere üst üstte kazansan 1.70 üstü oranda tamamdırTamam dost oyle yapcam
Parayı bol akşamı bekle kardeşimBEYLER SON 30K YA IHTIYACIM VAR INANIN SU 30K DA GELSIN BASKA OYNAMAM YETERKI BUGUN 95K YI ODUYE BILEYIM
Tam düşündüğüm içimdeki hise hakim olamıyorum o maç sanki iy 1-2 2-1 diyrDost bence ufak miktar aynı maça 2.5 üst al. 1 gol daha gelir.
Bol sans28k bastim bir gol daha olura
Oynadim ama kasa basmadim gelirse kumarim biter benimTam düşündüğüm içimdeki hise hakim olamıyorum o maç sanki iy 1-2 2-1 diyr
Hadi bolşans çünkü birazdan 2-1 olacak28k bastim bir gol daha olura
Evin oranı acayip değişik duruyor favori dep gösteriliyor ama depte iyi değil yani sanki maç gollü geçiçek diyor evin oranına göreOynadim ama kasa basmadim gelirse kumarim biter benim
1-2 yazar joeHadi bolşans çünkü birazdan 2-1 olacak