- 9,881
- 3,302
- 113
Bimde sivrisinek savar bileklik var ondan alAcil para lazim sivrisinek ilacı alcam ahah ya şort giymeye gelmiyo bacaklarımda 6 ayrı farkli yeri kaşıyorum
Bimde sivrisinek savar bileklik var ondan alAcil para lazim sivrisinek ilacı alcam ahah ya şort giymeye gelmiyo bacaklarımda 6 ayrı farkli yeri kaşıyorum
Ne dedim benWOOOOOOOOOOON ULAN WOOOOOOON BE
Istanbul kanka başladilar vallaKanka hangi şehirde yaşıyordun senSivrisinek istilasına uğramışınız
![]()
Ahah belime takayım kanka öyleBimde sivrisinek savar bileklik var ondan alkadının teki yorum yapmış ürünün altına "sadece taktığımız bölgeye mi gelmiyor sivrisinek" diye
![]()
Kanka Allah için itiraf et site adamı mısın ak.Her dediğin oluyor yav.Adamın netentten kazancını bile oturtuyonNe dedim ben![]()
Meslek sırrıdırKanka Allah için itiraf et site adamı mısın ak.Her dediğin oluyor yav.Adamın netentten kazancını bile oturtuyon![]()
O hatayı yapmış dep ev helal olsun lanDepte kırmızı yiyebilir nedenmi şundan zaten ev dişli bi rakip şimdi 1 gol atmış eve kırmızıda yedirmiş napıcak savunmayı güçlendirip atarsa kontradan atar havasında ama evde baskı uyguluyo gibi istatistiksel takip ediyorum, dep 1 hata yapsa ipin ucunu kaçırsa okeyy oluruz
Bel önemliAhah belime takayım kanka öyle![]()
Yanıyorsun Fuat abiMeslek sırrıdır![]()