- 9,881
- 3,302
- 113
Bimde sivrisinek savar bileklik var ondan alAcil para lazim sivrisinek ilacı alcam ahah ya şort giymeye gelmiyo bacaklarımda 6 ayrı farkli yeri kaşıyorum
Bimde sivrisinek savar bileklik var ondan alAcil para lazim sivrisinek ilacı alcam ahah ya şort giymeye gelmiyo bacaklarımda 6 ayrı farkli yeri kaşıyorum
Ne dedim benWOOOOOOOOOOON ULAN WOOOOOOON BE
Istanbul kanka başladilar vallaKanka hangi şehirde yaşıyordun senSivrisinek istilasına uğramışınız

Ahah belime takayım kanka öyleBimde sivrisinek savar bileklik var ondan alkadının teki yorum yapmış ürünün altına "sadece taktığımız bölgeye mi gelmiyor sivrisinek" diye

Kanka Allah için itiraf et site adamı mısın ak.Her dediğin oluyor yav.Adamın netentten kazancını bile oturtuyonNe dedim ben
Meslek sırrıdırKanka Allah için itiraf et site adamı mısın ak.Her dediğin oluyor yav.Adamın netentten kazancını bile oturtuyon
O hatayı yapmış dep ev helal olsun lanDepte kırmızı yiyebilir nedenmi şundan zaten ev dişli bi rakip şimdi 1 gol atmış eve kırmızıda yedirmiş napıcak savunmayı güçlendirip atarsa kontradan atar havasında ama evde baskı uyguluyo gibi istatistiksel takip ediyorum, dep 1 hata yapsa ipin ucunu kaçırsa okeyy oluruz
Bel önemliAhah belime takayım kanka öyle
Yanıyorsun Fuat abiMeslek sırrıdır