- 3,279
- 2,464
- 113
Kasten yakılıyor.Bu ormanların yanma sebebi belli de ağzımı açıp siyaset yapmayacağım. Or…pu çocukları gram vatan sevgis yok lerefsizlerde
Kasten yakılıyor.Bu ormanların yanma sebebi belli de ağzımı açıp siyaset yapmayacağım. Or…pu çocukları gram vatan sevgis yok lerefsizlerde
Şerefsizler gün yüzü göremezler umarımKasten yakılıyor.
Kim yaktiysa Rabbim kaykay belasini versin..foruma girdimmsjini gördüm için yandı,gözlerim dolduYeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Sizde durumlar nasıl benzeri durumlar yaşayan var mı.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
AminnnnnŞerefsizler gün yüzü göremezler umarım
Rant için her şeyi yaparlar olan bize gariban halka olur ülkemi seviyorum Atama teşekkür ederim ama şu nesli soğuttular ülkeden 2-3 seneye kalmaz çeker giderim yurtdışınaBu zamana kadar yanmayan ormanlar nedense bu iki senedir yaniyo Allahta bunları cayır cayır yakmadan canlarını almasın siyasileri iyi taniyin iste hepsi suzme ....
Sakarya mıŞerefsizler gün yüzü göremezler umarım
Rant olayını geçti yurtdisindan emir geliyo bunlarda uyguluyo dunya capinda bu emir artik hangi o.evlatlariysa o emri verenRant için her şeyi yaparlar olan bize gariban halka olur ülkemi seviyorum Atama teşekkür ederim ama şu nesli soğuttular ülkeden 2-3 seneye kalmaz çeker giderim yurtdışına
Dost geçmiş olsun aman dikkat etYeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
Eskişehirde iki gün önce çok kötüydü tüm şehir duman altındaydıYeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
ABD ve İngiltere kim olacak. Söylenenleri de uygulayan vatanı satan oelarıdırRant olayını geçti yurtdisindan emir geliyo bunlarda uyguluyo dunya capinda bu emir artik hangi o.evlatlariysa o emri veren
Geçmiş olsun dostYeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Evet dostSakarya mı
Rant nedirMillet yakıyor bazısını rant yuzunden bide kendiliğindende çıkıyor özellikle şişe cam parçaları güneş aşırı sıcak vurunca yansıma ile.kuru otları yakıyor al sana başlıyor koca bir orman yanmaya