Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Güne Yanarak Uyandık

metocsn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52
11
8
Çok geçmiş olsun dikkat et uzaklaşabiliyorsan uzaklaş

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Yeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Sizde durumlar nasıl benzeri durumlar yaşayan var mı.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
Kim yaktiysa Rabbim kaykay belasini versin..foruma girdimmsjini gördüm için yandı,gözlerim doldu :(
Canım geyvem ya...o kadar güzel bı yerdiki :(( of Allah'ım of..
Eşme koyunu bilirsin dost...her yıl bı şekilde giderdik :( o manzara o tertemiz havasıkusu kurdu her türlü hayvaniofki of,diyecek söz yok ya,,inan şuan yazarken gözlerim doluyor..

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
TRT haberde şuan Sakarya canlı :(
Bilecikde yanıyor :( :( :(

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
geçmiş olsun türkyie komple yanıyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Gani gani belasını versin Allah bunları yapanların varya . BUNLARI YAPANLAR KADAR SEBEP OLANLARDA VAR Bİ SİKTİRİP GİTMEDİLER ÜLKENİN BAŞINDAN ADI O EVLATLARI

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,512
5,098
113
Bu zamana kadar yanmayan ormanlar nedense bu iki senedir yaniyo Allahta bunları cayır cayır yakmadan canlarını almasın siyasileri iyi taniyin iste hepsi suzme ....

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Bu zamana kadar yanmayan ormanlar nedense bu iki senedir yaniyo Allahta bunları cayır cayır yakmadan canlarını almasın siyasileri iyi taniyin iste hepsi suzme ....
Rant için her şeyi yaparlar olan bize gariban halka olur ülkemi seviyorum Atama teşekkür ederim ama şu nesli soğuttular ülkeden 2-3 seneye kalmaz çeker giderim yurtdışına

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,512
5,098
113
Rant için her şeyi yaparlar olan bize gariban halka olur ülkemi seviyorum Atama teşekkür ederim ama şu nesli soğuttular ülkeden 2-3 seneye kalmaz çeker giderim yurtdışına
Rant olayını geçti yurtdisindan emir geliyo bunlarda uyguluyo dunya capinda bu emir artik hangi o.evlatlariysa o emri veren

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Yeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
Dost geçmiş olsun aman dikkat et

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Eskişehirde iki gün önce çok kötüydü tüm şehir duman altındaydı

Rmzn2525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,822
1,070
113
Geçmiş olsun dost

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
883
113
Millet yakıyor bazısını rant yuzunden bide kendiliğindende çıkıyor özellikle şişe cam parçaları güneş aşırı sıcak vurunca yansıma ile.kuru otları yakıyor al sana başlıyor koca bir orman yanmaya

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Millet yakıyor bazısını rant yuzunden bide kendiliğindende çıkıyor özellikle şişe cam parçaları güneş aşırı sıcak vurunca yansıma ile.kuru otları yakıyor al sana başlıyor koca bir orman yanmaya
Rant nedir

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,476
49,752
113
Komple elektrikler kesildi zifiri karanlık uzaklardan bi yangın görünüyor cehenneme döndü her yer