- 77,581
- 49,801
- 113
Kanka mal ya bırak şu bende engelli zatenYa bırak kolpa yapma bu resimleri daha önce paylaştılar hahahahaha ulan ya 😂😂😂
Kanka mal ya bırak şu bende engelli zatenYa bırak kolpa yapma bu resimleri daha önce paylaştılar hahahahaha ulan ya 😂😂😂
Uzaklaşın oradan yetkililer ulaşıp tahliye etmediler mi sizi15 saniye önce çekildi kafayı yiyeceğimmadımmadım geliyor
yer nersiYeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Sizde durumlar nasıl benzeri durumlar yaşayan var mı.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
Yok hacı Bekliyoruz 3 saatlik bi sürede buraya gelir rüzgwrdw esmeye başladı zatenUzaklaşın oradan yetkililer ulaşıp tahliye etmediler mi sizi
Geyveyer nersi
Sakaryayer nersi
Sağolasın hacımgeçmiş olsun dostum.
Kırık o s.et boş konuşan 3-5 eleman var bi taneside bu15 saniye önce çekildi kafayı yiyeceğimmadımmadım geliyor
Sağolasın reisimKırık o s.et boş konuşan 3-5 eleman var bi taneside bu
Geçmiş olsun
Toprağın dikkat et kendine ailene bı sigara daha iç sonra yapıştır ordan başka yere şakası yok bu işin merkezdede sıcak Esen ruzgarlar var çok sürmez gelmesi malesefKanka mal ya bırak şu bende engelli zaten
Öyle yapacağız biraz toparlanma sürecindeyiz bakalım ev yanarsa yansın maddiyat önemli değil de olmasa iyiydiToprağın dikkat et kendine ailene bı sigara daha iç sonra yapıştır ordan başka yere şakası yok bu işin merkezdede sıcak Esen ruzgarlar var çok sürmez gelmesi malesef
Sağolasın abi bakalımGeçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine aman
İnşallah maddi yara da olmaz ama olursaca can sağlığı kardeşim yapcak hiç bir şey yok Allah yardım etsinÖyle yapacağız biraz toparlanma sürecindeyiz bakalım ev yanarsa yansın maddiyat önemli değil de olmasa iyiydi
hocam sizin dumanlar bizim buraya kadar geldi cok kotuydu ya
Kanka fena ya napıcaz bilmiyorumhocam sizin dumanlar bizim buraya kadar geldi cok kotuydu ya
Sağol kralGeçmiş olsun reisss