Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Güne Yanarak Uyandık

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,630
49,882
113
Yeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Sizde durumlar nasıl benzeri durumlar yaşayan var mı.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,426
4,755
113
Yeni uyandım gözlerimi bi açtım üstümden defalarca kez helikopterler , yangın söndürme uçağı geçiyor.
Yaklaşık 5 km yakınlıkta bir yer , yüksek ihtimalle burası da yanacak gerçekten manzara çok kötü. Bu yangınlar nasıl çıkıyor kim tarafından çıkıyor bilmiyorum.
Endişeliyim etrafım full orman ev müstakil ve tek katlı yaktım sigaramı helikopterleri izliyorum.
Geçmiş olsun dost Allah beterinden korusun inşallah

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Geçmiş olsun dost umarım ilerlemeden hallolur

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kolpa yav kırallar ınanmayın bu fakırın ustunden helıkopter falan gecmez aynı yazıyı ekşıde gordum ordan araklamıs ok kardes tatıldesın dogru

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Uzuldum kardesım allah yardımcınız olsun ınsallah cıddı 1 durum olusmaz dıkkat edın kendınıze

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Geçmiş olsun canom büyüme tehlikesi varsa toparlanıp gidin

negan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,430
2,647
113
Geçmiş olsun dost

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Ya bırak kolpa yapma bu resimleri daha önce paylaştılar hahahahaha ulan ya 😂😂😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,630
49,882
113
Bu ormanların yanma sebebi belli de ağzımı açıp siyaset yapmayacağım. Or…pu çocukları gram vatan sevgis yok lerefsizlerde