http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,214
1,317
113
Bakalım duruma göre belki ilk 4 kişi hariç ufak Mevla yapıp ayridan 4 kişiye daha gönderim yapabilirim fatura borç ödemeleri olmasa keşke daha çok verecemde bı gelse para
Kesene bereket kral güzel düşünüyorsun. Eskiden çok fazla dağıtım yaptık bir tanesi bile çıkıp şimdi yüzümüze bakmıyor. Böyle gönlü zengin insanlar lazım. Bazıları bu mesajı yalakalık algısı yapar. Herkes nasibini yesin

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
1,472
113
Durun ilk önce ödemesini alsın sıkıntılı şuan çekimi adamın gönderecekler mi belli değil sakın olun bi

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,175
588
113
Kesene bereket kral güzel düşünüyorsun. Eskiden çok fazla dağıtım yaptık bir tanesi bile çıkıp şimdi yüzümüze bakmıyor. Böyle gönlü zengin insanlar lazım. Bazıları bu mesajı yalakalık algısı yapar. Herkes nasibini yesin
Aynen öyle valla gelişinde hiç umrumda olmaz

Kral21qq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
38
28
Kaç yıldır oynuyim en yüksek vurduğun 10 bin TL bı bizim yüzümüz gulmedi 😂

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,214
1,317
113
Adam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruz :)
Ah renkdaş ah geldiği gibi zaten sağa sola patlatıyor keneyi elinde kalmıyor ki adamın

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
1,472
113
Adam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruz :)
Umursamıyor bile seni şuan ben senide tanımam onuda tarafsız yorum yaptım banada cevap vermedi işine gelmiyor galiba ckkskdkdkd bu işler böyle bugün 10k olur cebinde yarın burda bonus roll kod kovalarsın

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,214
1,317
113
Neyse beşiktaşım yapar bi kombine yoluna bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...