- 5,959
- 3,904
- 113
Neyi vurmadın mı bilader günlük veriyoruz 20 30 ne geljtorsa ')Kral sen daha geçen gün vurmadın mı ne bu hız![]()
Neyi vurmadın mı bilader günlük veriyoruz 20 30 ne geljtorsa ')Kral sen daha geçen gün vurmadın mı ne bu hız![]()
Kesene bereket kral güzel düşünüyorsun. Eskiden çok fazla dağıtım yaptık bir tanesi bile çıkıp şimdi yüzümüze bakmıyor. Böyle gönlü zengin insanlar lazım. Bazıları bu mesajı yalakalık algısı yapar. Herkes nasibini yesinBakalım duruma göre belki ilk 4 kişi hariç ufak Mevla yapıp ayridan 4 kişiye daha gönderim yapabilirim fatura borç ödemeleri olmasa keşke daha çok verecemde bı gelse para
Vurup vurup kaybediyon kral sağlam bi hamam paklar seni heNeyi vurmadın mı bilader günlük veriyoruz 20 30 ne geljtorsa ')
Aynen öyle valla gelişinde hiç umrumda olmazKesene bereket kral güzel düşünüyorsun. Eskiden çok fazla dağıtım yaptık bir tanesi bile çıkıp şimdi yüzümüze bakmıyor. Böyle gönlü zengin insanlar lazım. Bazıları bu mesajı yalakalık algısı yapar. Herkes nasibini yesin
Canlı istediyse gelecek o zaman dostEn kisaa sürede gönderim sağlanacak dedi ara ara bağlanıp bilgi alabilirsiniz dedi canlı
Adam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruzKral sen daha geçen gün vurmadın mı ne bu hız![]()
Öderler öderler daha herşeyi yazmışlarEn kisaa sürede gönderim sağlanacak dedi ara ara bağlanıp bilgi alabilirsiniz dedi canlı
Ah renkdaş ah geldiği gibi zaten sağa sola patlatıyor keneyi elinde kalmıyor ki adamınAdam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruz![]()
Sesli güldüm bu mesajaAdam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruz![]()
Umursamıyor bile seni şuan ben senide tanımam onuda tarafsız yorum yaptım banada cevap vermedi işine gelmiyor galiba ckkskdkdkd bu işler böyle bugün 10k olur cebinde yarın burda bonus roll kod kovalarsınAdam vurgun yapmış hiç haberde vermiyor bana kanka deyince bende. Gerçekten kankayiz saniyorum meğerse sadece bende para varken kankaymisiz onda varken tanismiyoruz![]()
Eyvallah dost gulmek iyidirHala kahkaha arıyorum çok güzel cümleydi @Beşiktaş