Ben geldikten sonra yazdın ne anlamam lazımdı kardeş?Sana demedim zaten niye üstüne aliniyon .d sonradan gelen 2-3 kişi var onlardan bahsediyorum
Bana da ver ve mümkün muFazla kişi gelmesin valla herkese veresim geliyor nasıl yapacaz bu işi djjdjd
Yapacak bir şey yokNeler yapıyorsunuz öyle biraz adam olun nasıl yalakalık yapiyonuz Birakin adam kafasına göre belirlesin bu kadar düşürmeyin kendinizi
Atar şimdiBeyler benim kafam karışıyor canlı neden farklı IBAN istedi onu anlamadim
Onu bende anlamadimBeyler benim kafam karışıyor canlı neden farklı IBAN istedi onu anlamadim
Emin DM yazdım kardom , müsait olduğunda okursan da olur okumasanda güle güle harca tekrardanBeyler ilk 4 kişi belli SSleri var ztn de
Bunlar harıc dm yazanı yonetıme bıldırsın mesela
Eyv dostBakalım duruma göre belki ilk 4 kişi hariç ufak Mevla yapıp ayridan 4 kişiye daha gönderim yapabilirim fatura borç ödemeleri olmasa keşke daha çok verecemde bı gelse para
Oluyor bu kanka ben de birkaç kere yaşadım farklı IBAN istedilerBeyler benim kafam karışıyor canlı neden farklı IBAN istedi onu anlamadim
Kral sen daha geçen gün vurmadın mı ne bu hızEmin DM yazdım kardom , müsait olduğunda okursan da olur okumasanda güle güle harca tekrardan
Dost beni de ekleBakalım duruma göre belki ilk 4 kişi hariç ufak Mevla yapıp ayridan 4 kişiye daha gönderim yapabilirim fatura borç ödemeleri olmasa keşke daha çok verecemde bı gelse para
Yap bir güzellik sabah sabah burdakilere 😁Fazla kişi gelmesin valla herkese veresim geliyor nasıl yapacaz bu işi djjdjd