- 5,213
- 4,384
- 113
Kardeşim benim seninle niye uğraştım biliyor musun zaten benim bildiğim şeyler yüzünden senin tavrını merak ettiğim için sadece ama sınıfta kaldın güzelimListede bi de ben yoksam benimle boşa uğraştın tahiiirrr yavrummm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim benim seninle niye uğraştım biliyor musun zaten benim bildiğim şeyler yüzünden senin tavrını merak ettiğim için sadece ama sınıfta kaldın güzelimListede bi de ben yoksam benimle boşa uğraştın tahiiirrr yavrummm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende onu diyorum zaten dostum parayla işin yoksa zaten bosver takılma adama oda eğlesin kendi kendine ödül aldıysa zaten listeyi tutan arkadaş derki Ahmet hooop sen ödül aldın oda anlayış gösterir heraldeBenim konularıma bakarsan benim nasıl biri olduğumu görürsün kardeşim ödül aldığımda kabul etmeyip başkasına pasladigim çok oldu beni tanımıyorsun maalesef parayla isim yok benim![]()
Anlamıyor knka arkadaş boşa uğraşma 😆😆😆Bende onu diyorum zaten dostum parayla işin yoksa zaten bosver takılma adama oda eğlesin kendi kendine ödül aldıysa zaten listeyi tutan arkadaş derki Ahmet hooop sen ödül aldın oda anlayış gösterir heralde
Ne güzel yorum teşekkür ederim tartışma kültürü olmadığı için küfür kıyamet oluyor teşekkür ederim yorumun içinBende onu diyorum zaten dostum parayla işin yoksa zaten bosver takılma adama oda eğlesin kendi kendine ödül aldıysa zaten listeyi tutan arkadaş derki Ahmet hooop sen ödül aldın oda anlayış gösterir heralde
Yani anla ki benim parayla isim yok rol sahibi samimi arkadaşımBanane lan 😁 😁 😁
Rica ederim dostum sonuçta sanal ortam bu her zaman karşıyım tartışma olayına konuşulur çözülür basit şeyler bianda büyüyor isteNe güzel yorum teşekkür ederim tartışma kültürü olmadığı için küfür kıyamet oluyor teşekkür ederim yorumun için
Eyv. knkaRica ederim dostum sonuçta sanal ortam bu her zaman karşıyım tartışma olayına konuşulur çözülür basit şeyler bianda büyüyor iste
Kırmak amacında değildim ben olay farklı yerlere gitti küfür etti kendine yakistiriyorsa küfür etmeyen birine bu lafları kendi kalitesi Allah çarşısıni pazar etsin@tahir1603 bak oda farkında olayın ama siz olayı baştan çözemediniz uzatmayın birbirinizi kırmaya gerek yok
Benimde arkadaşım rahat olYani anla ki benim parayla isim yok rol sahibi samimi arkadaşım![]()
82 10 kaldı da atamıyorlar harbidenMaç noldu aloooooooooooo
Olabilir ne güzelBenimde arkadaşım rahat ol![]()