Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 1K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ress07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
621
215
43
Benim konularıma bakarsan benim nasıl biri olduğumu görürsün kardeşim ödül aldığımda kabul etmeyip başkasına pasladigim çok oldu beni tanımıyorsun maalesef parayla isim yok benim :)
Bende onu diyorum zaten dostum parayla işin yoksa zaten bosver takılma adama oda eğlesin kendi kendine ödül aldıysa zaten listeyi tutan arkadaş derki Ahmet hooop sen ödül aldın oda anlayış gösterir heralde

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
Bende onu diyorum zaten dostum parayla işin yoksa zaten bosver takılma adama oda eğlesin kendi kendine ödül aldıysa zaten listeyi tutan arkadaş derki Ahmet hooop sen ödül aldın oda anlayış gösterir heralde
Anlamıyor knka arkadaş boşa uğraşma 😆😆😆

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,214
4,385
113
Ne güzel yorum teşekkür ederim tartışma kültürü olmadığı için küfür kıyamet oluyor teşekkür ederim yorumun için

Ress07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
621
215
43
Ne güzel yorum teşekkür ederim tartışma kültürü olmadığı için küfür kıyamet oluyor teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim dostum sonuçta sanal ortam bu her zaman karşıyım tartışma olayına konuşulur çözülür basit şeyler bianda büyüyor iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...