- 13,418
- 8,912
- 113
Sigara paran var mı kuşumYok mu mobil ödeme aktif olan Bi yer
Sigara paran var mı kuşumYok mu mobil ödeme aktif olan Bi yer
Yok ama bana mobil ödeme aktif olan Bi yer lazımSigara paran var mı kuşum
Ben varım kanka sallarım sana birazdan 😘Yok ama bana mobil ödeme aktif olan Bi yer lazım![]()
Reco sen bilirsin la mobil ödeme yaptığın Bi site var mı bütün sitelere sordum güncellemede diyonba ı sömürdün ha
mobıl yatırım yapmadım hıc reıs anlamamReco sen bilirsin la mobil ödeme yaptığın Bi site var mı bütün sitelere sordum güncellemede diyo
Kanka papara mı Jeton mu?Kıymetimi bil para çekmeden sana atacam.Site ödemezse bul beni 😄Reco sen bilirsin la mobil ödeme yaptığın Bi site var mı bütün sitelere sordum güncellemede diyo
ahahahahha su ıncelıge bakarmısınızKanka papara mı Jeton mu?Kıymetimi bil para çekmeden sana atacam.Site ödemezse bul beni 😄
Kanka para makul gibi duruyorKanka papara mı Jeton mu?Kıymetimi bil para çekmeden sana atacam.Site ödemezse bul beni 😄
Papara dicektim de oda kesinti yapar jetonla sen beni :ZdKanka para makul gibi duruyor![]()
Ula kanka paparaya attıydım.Banka hesapların var mı Ziraat veya İş direk ordan sallayayım diyorsanPapara dicektim de oda kesinti yapar jetonla sen beni :Zd
Nayn ora değil Erhanım 😄 Cugaran var mı Cugaranbu site şey değil mi padişah bu sitede bi hikmet var ersinin anladıgından değil yani![]()
Tmm papara at kessin amkUla kanka paparaya attıydım.Banka hesapların var mı Ziraat veya İş direk ordan sallayayım diyorsan
getir onlineNayn ora değil Erhanım 😄 Cugaran var mı Cugaran
2 dakikaya hesabında aşkımTmm papara at kessin amk![]()
bizede sorsana varmı cigaramız kıskanıyom valla 😂 😂 😂Nayn ora değil Erhanım 😄 Cugaran var mı Cugaran
Nayn ora değil Erhanım 😄 Cugaran var mı Cugaran
Bunu sorabilmem için önce bi tanışmamız lazımdı dostumbizede sorsana varmı cigaramız kıskanıyom valla 😂 😂 😂