- 13,418
- 8,912
- 113
Olum puştoluk yapma var mı yok mu söyle gebertirim saçını başını yolarım seninteşekkürler sigarayı bıraktım
Olum puştoluk yapma var mı yok mu söyle gebertirim saçını başını yolarım seninteşekkürler sigarayı bıraktım
Biz konustuk diye biliyorum recoya 500 atesle bıcagı takar bana sen yorma kendini🤓 reco az mı dedim 250 250 kırısırız fena mıOlum puştoluk yapma var mı yok mu söyle gebertirim saçını başını yolarım senin
takılıyom reis buda bir kumar haz duyuyom mesaj gelene kadarBunu sorabilmem için önce bi tanışmamız lazımdı dostumO sorduğum arkadaşlar koşulsuz kazanınca çat diye hesabıma yapıştıran arkadaşlar ondan bil istedim
![]()
no commentBiz konustuk diye biliyorum recoya 500 atesle bıcagı takar bana sen yorma kendini🤓 reco az mı dedim 250 250 kırısırız fena mı
Iyı geceler kardoSabaha bir yeşillik rica edicem reisim @Shellac 😄 Herkese hayırlı geceler
Tebrikler dostSabaha bir yeşillik rica edicem reisim @Shellac 😄 Herkese hayırlı geceler
Teşekkür ederim reisim sağol varolda bu saatte sen uyurdun 😄 Doğru söyle NBA mı kovalıyorsun reisim 😄Tebrikler dost![]()
Bı mod acılamadı serı yesıllenmelıTeşekkür ederim reisim sağol varolda bu saatte sen uyurdun 😄 Doğru söyle NBA mı kovalıyorsun reisim 😄
Yarına Shellac reis vurgun yapacak yaz Recebim içime doğdu dediydi dersin 😄Bı mod acılamadı serı yesıllenmelı
Insallah sevınırık sansızlıgını kırsın artıkYarına Shellac reis vurgun yapacak yaz Recebim içime doğdu dediydi dersin 😄
Pompa işi sende kanka 😄Tebrikler kanka pompaya devam![]()
Yok kanka calisirken yaziyorum birtekCopy paste mı yapıon reıs heryere aynı![]()
Kolay gelsın reısDurmak yok gece geceEkli dosyayı görüntüle 87901
Tesekkurler kankKolay gelsın reıs
Kankam benim kolay gelsin.Güzel bir hanım kızımız denk gelirse sen evli barklı adamsın boşta olan başka bir pompacı arkadaşım var o pompalasın(Benzini) diyip bana sektirebilirsin 😄Durmak yok gece geceEkli dosyayı görüntüle 87901