Sildirip kapattirabiliyozmu sigortayı tamamenMaalesef yolu yok denecek kadar az
Sildirip kapattirabiliyozmu sigortayı tamamenMaalesef yolu yok denecek kadar az
Bu parayi ödeyenin aklı yoktur kardesim.Dün diş randevum vardı hastaneye gittim bakmadılar gss borcum yüzümden parayla tedavi olabilirsiniz dediler kapıdan geri döndüm şakasız gss borcu olan işsiz olan herkes bundan sonra parasıyla tedavi olucak yada borcu ödeyecek çok kötü girdi bize bu yeni yıl.
Arkadaşım ,hakkin varsa yararlanıyor dün,yoksa tüm GSS pprim borcunu ödeme lazım ,ayrıca o aykinideGenel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan milyonlarca yurttaşın sağlık hizmetlerinden faydalanmasının önü tekrar açıldı.
BAĞ-KUR ve GSS prim borcu bulunanlar, devlet ve üniversite hastanelerinden 1 sene daha yararlanabilecek.
Bugün Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla düzenleme 31 Aralık 2026’ya kadar geçerli olacak.
Reisim çok yaşa
oy veren siyasal islamcılara teşekkür etmek lazımAldiğimiz nefes devlete katkı, ülkenin anasını siktiler , sen katkın olsun diyorsun adama
Bilen var mıG.S.S. Tescil ve Prim Sisteminde Kaydınız Bulunmamaktadır!
Böyle yazıyor bende bu borç yok demek mi
Hayır borç faiz işlemeye devam eder , ödeme gücüm yok dersin yapılandırma yapılırSildirip kapattirabiliyozmu sigortayı tamamen
Komple kapattiriliyomus diye duydum günlerden feragat edipHayır borç faiz işlemeye devam eder , ödeme gücüm yok dersin yapılandırma yapılır
Yok öyle bir şey dostumKomple kapattiriliyomus diye duydum günlerden feragat edip
Afta vurmuyor yuvarlandıkça yuvarlanıyor100 bin borç var ödemiyorum ödeyemiyorum ödemeye niyetimde yok😆
Galatasaray miYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
O ne alakaGalatasaray mi
Gir bir işe çalış aqYeni yılda 1980 tl yapmışlar aylık yeni farkettim bu ne arkadaş işsizim 7-8 aydır bindikçe biniyor bunu durdurmanın yöntemi yok mu? Gelir testi mı vermem lazım gece gece sinirlendim çalışmayan adamdan her ay 2 bın almak nedir
Askerlik işlemleri vardı şimdi erteleme aldım girip çalışacam kralGir bir işe çalış aq